Muzica de vindecare-Frederic Delarue

un mare dar pentru umanitate, oferit prin intermediul compozitorului Frederic Delarue pentru care multumesc….daca doresti sa salvezi muzica in calculatorul tau, da click pe sageata aflata pe partea dreapta…..sa iti fie spre bucurie ….acorda-ti cateva minute sa citesti si instructiunile care tin de acest dar special, si pe care le gasesti ceva mai jos……

Celestial Joao Cota-Robles’ Music (of the Soul) de Frederic Delarue

Patricia Cota-Robles şi eu sunt încântat de faptul că muzica lui Joao „Musical Rapture…A Healing Gift for Humanity” a atins atat de multe inimi şi a binecuvântat atât de mulţi oameni. Entuziasmul tau este minunat!

Mulţi oameni întreabă dacă ei pot folosi muzica ca fundal pentru meditatii ghidate, webinarii, videoclipuri YouTube, voice-over, si alte inregistrari. Îmi pare rău, dar trebuie sa refuzam aceste cereri, astfel incat Intenţia Divină al acestui Dar Sacru al Muzicii sa fie protejata. Dacă o persoană va înregistra altceva pe aceasta muzica, va interfera cu procesul de vindecare şi Intenţia Divină a muzicii.
Musical_Rapture_Cover_CD
După cum a declarat Joao:
„Frecvenţa acestei Muzici Celeste comunica cu Inteligenta Divina a corpului la nivel celular, ridicand conştiinţa nivelul fiecarei celule. Pe masura ce muzica calmeaza, capacitatea naturala a organismului de a se vindeca singur este îmbunătăţită.”

„Aceasta muzica sacră este compatibila si lucreaza in armonie cu orice modalitate de vindecare sau tratament medical pe care o persoană poate alege să experiementeze. Muzica rezonează cu o binecuvântare suplimentară pentru toţi cei care sufera de orice forma de cancer.”

CD-ul complet „Musical Rapture” este de 62 de minute. Puteţi descărca mp3-urile cu această muzică sacră GRATUIT de pe site-ul: www.FredericDelarue.com

„Aceasta muzica este un Dar de Sus şi nu va fi niciodată cumparata sau vanduta. Vă rugăm sa impartasiti aceasta informatie tuturor celor care simtiti ca ar putea beneficia de acest Dar Sacru de Muzica Cerească.” Joao Cota-Robles

Puteti face CD-uri cu aceasta muzică şi să le distribuiti gratuit. Puteţi imprima imagini pentru coperta CD-ului şi crea CD-uri pentru uz personal şi pentru a da la prieteni şi de cei dragi fără taxe.

Puteţi asculta muzică, de asemenea, în grupuri şi în timpul sesiunilor de vindecare şi de meditaţii. Fiti creativi în utilizarea acestui cadou minunat, dar vă rugăm să nu inregistrati nimic peste coloana sonora, inclusiv cuvinte scrise.

Sursa: http://www.FredericDelarue.com

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Liviu Gabriel M. | Răspunde

    „Cauta si vei gasi,bate si ti se va deschide!” Chiar exista oameni minunati (noi toti suntem minunati) e nevoie doar sa ne deschidem inimile si sa iubim! Va multumesc din suflet pentru acest dar si va iubesc! Liviu M.

    1. Multumesc Liviu pentru impartasire si gandul tau pretios. Fie ca iubirea pe care o simti pentru Dumnezeu si semenii tai, sa ti se inmulteasca de mii de ori, iar aceasta pretioasa iubire si prin tine, sa se intinda de la om la om, unindu-ne in bucuria acestei impartasiri pana cand Pamantul devine iubire, Dumnezeu fiind intronat in superba Lui creatie pentru eternitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: