Permacultura, solutia de aur a omenirii

Una dintre primele comunitati din Rusia bazata pe principiile permaculturii si pe cartiile cu Anastasia este numita Leaganul (sau Rodnoje in limba rusa). Poate fi o sursa de inspiratie pentru toti cei care vor sa se retraga intr-o astfel de comunitate. Editura Dianusa cea care a publicat cartile cu Anastasia in Romania ne-a permis in scris sa va facem cunoscute cateva minute din cele doua dvd-uri dedicate acestei comunitati (un dvd cu iarna si unul cu vara). Le multumim si apreciem ca ne-au ascultat sugestia scazand preturile la jumatate fata de cum erau acum 1 luna. Puteti cumpara DVD-urile de pe site-ul Editurii (2 dvd-uri – 1 ora si jumatate) acum cu 30 de lei (profitati de promotie caci nu stim cat va dura). Spirjiniti aceasta editura mica si inimoasa!

________________________________________________________

sursa:http://fymaaa.blogspot.com/

Anunțuri

3 răspunsuri

  1. Interesant .. si eu daca as avea acesta posibilitate .. m-as ” Legana ” intr-o comunitate bazata pe aceste principii ..

    1. Imposibilul este inexistent care in traducere libera suna cam asa:daca vrei ceva cu adevarat, fii sigur ca se implineste…..dar doar daca vrei acel ceva cu adevarat

  2. Minunat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: