Tu esti special/a

Bine ai revenit pe caleaspretine

Am intrat doar sa iti spun cat de special/a esti.  Si fiindca pana acum te-am obisnuit cu varietatea, m-am gandit sa iti ofer azi in premiera, un scurt fragment dintr-o carte la care lucrez. Daca aceste cateva cuvinte iti vor aduce bucurie in suflet, inseamna ca ti-ai reamintit cat esti de minunat/a si poate ca in final, vei dori sa impartasesti cu mine si cu ceilati cititori, macar o mica parte din fericirea ta.

„Amintiri dragi ma napadira. Eram la pieptul cald al mamei. Simteam cum ii bate inima in ritm constant. Intre mine si ea, energia curgea in valuri formand superbe simboluri multicolore. Imi placea aceasta varietate de simboluri si culori. Imi aminteau de casa.

-Casa? Dar daca eu am o casa, atunci ce caut aici si de ce ma simt atat de straina?

Mama parca ghicindu-mi gandurile ma privi cu multa iubire spunandu-mi:

-Copil iubit cu ochii ca cerul, de unde vii tu? Care e steaua ta? Ce forta invizibila a desenat sistemul solar pe trupul tau firav? Care e rostul tau? Ce rol ai tu drag copil drag?

-Vin de departe maicuta mea, de acolo de unde cerul se intalneste cu infinitele posibilitati. Am calatorit din stea in stea, adusa de suflul gandului care cuvanta vibrand la o asa intensitate incat anima totul. Lumina mi-e sfatuitor si protector in acelasi timp. Lumina care se revarsa prin mine coborand in lumea densa ca sa ia formele cele mai armonioase si mai variate. Armonia culorilor curge prin mine, armonia cuvantului se manifesta prin mine si toate acestea-mi sunt date spre bucuria tuturor, celebrandu-l astfel pe Unul cel ce este in tot si in toate.

-Lumea e plina de primejdii copilul meu drag. Lumea e prea diferita de ceea ce tu esti.

-E normal sa fie asa maicuta mea draga. Frumusetea creatiei consta tocmai in diversitate. Totul este unic si in acelasi timp unul cu tot ce este. Diversitatea aduce dupa sine expansiunea si curajul de a fiinta ca fiu al Luminii. O sa tin minte acest amanunt si am sa ma pastrez in mod continuu in unicitatea a ceea ce eu sunt.

-Am sa iti reamintesc de aceasta decizie a ta cand indoiala iti va framanta fiinta, cand frica iti va paraliza vointa, cand vei considera ca doar cunoasterea mecanica a toate e suficient sa dobandesti intelepciune, cand vei crede ca drumul cel bun este pavat mereu cu diamante si oaze de liniste, cand obosita fiind, vei vrea sa te retragi neintelegand ca marea taina se afla tocmai in aceste momente, si cand vei considerea iluzia realitate, eu tot cu tine voi fi.

……………………………………

Am simtit cum devin usoara ca un fulg. Ochii isi mareau unghiul de focalizare. Simteam ca stau pe loc dar in acelasi timp ca ma misc printr-un ocean de energie de culoare argintiu-auriu. Aveam senzatia ca ma dilat si ca trec printr-o stare de dezagregare. Ciudat dar frica era inexistenta. In schimb, simteam o mare pace si multa iubire. Cautam sa ma vad de undeva anume dar era imposibil sa observ ceva concludent. Simteam ca doar sunt si atat. Aici si peste tot stand si in miscare. Urechile isi schimbau frecventa. Auzeam un zgomot de fond diafan dar in acelasi timp aveam senzatia ca mii de vartejuri sonore se misca in jurul meu prinzand separat frecventele fiacaruia in parte. Am ascultat multe piese audio care incearca sa redea muzica sferelor dar sunt atat de departe de ceea ce este, incat e impropriu sa i se dea un astfel de titlu. M-am trezit in fata unei entitati care se dilata si se contracta emanad din toate fibrele fiintei o muzica celesta. Insasi vocea acesteia era melodioasa si plina de caldura. Am simtit cum se contopeste cu mine devenind una.

-Te-ai intors? Esti asteptata cu multa iubire-am auzit de undeva de peste tot si in acelasi timp de nicaieri.

Planeta avea irizatii violacee. M-am uitat curioasa in jur si am vazut ca e luminata de un soare violet.

-Planeta pe care eu stau e luminata cu mult mai puternic-am spus eu.

-E noapte acum. Toti cei ce se afla pe planeta sunt scufundati in suflul a tot ceea ce este, iar aceasta lumina ii ajuta sa faca legatura cu toate amfiteatrele si laboratoarele intelepciunii Divine, de unde isi preiau cunostintele pe care mai apoi le folosesc pentru a crea diversitatea.

-Aveti voi acces direct la asa ceva?-am intrebat eu uimita.

-Ai uitat cine esti?-sosi promt raspunsul. Si tu ai acces.

-Am si eu acces la toata aceasta cunoastere? Si de ce acolo unde eu fiintez usa spre ea imi este inchisa?

-Usa a fost si este si acum deschisa. Trebuie doar sa stii ca stii si sa vrei sa stii.

Am privit cu curiozitate cum mii de fire se intindeau de-a lungul si de-a latul planetei iesind de pe aceasta si traversand orizontul in lung si in lat. Firele luminau in mii de irizatii formand un joc de culori multicolore. Parca era o imensa dantelarie de o finete neobisnuita. Pulsau ritmic marindu-si sau micsorandu-si frecventa. Eram curioasa sa vad de unde apar si pana unde se intind dar Leela m-a atentionat ca trebuie sa ne intorcem. Entitatea care s-a unit cu mine s-a retras si a inceput sa imprastie in jur mii de stropi de lumina alb-argintie care se amestecau cu ceea ce eram in acel moment simtind cum o mare de iubire patrunde in fiecare fibra a fiintei mele.

-Ca sa iti amintesti cine esti…cine esti…cine esti…am auzit finalul venind spre mine in ecou.

As fi vrut sa mai raman, as fi vrut sa ma contopesc cu ceea ce era acolo asa cum am avut primul impuls. Simteam foarte acut ca apartin acelui loc. Aici ma simteam straina si singura.

-Vreau sa ma reintorc acolo Leela.

-Ai o misiune de indepilinit. Un copil a Celui ce este tot si toate isi tine mereu promisiunea.

-Asa este, trebuie sa imi respect angajamentul, am zis eu cu o oarecare ciuda. Oricum, il pot sluji Pe Dumnezeu si aici si acolo……….. ”

Reclame

6 răspunsuri

  1. Foarte frumos fragmentul .. mi-au adus cu adevarat bucurie in suflet .. Sper sa ne mai bucuri din cand in cand sufletele si cu alte fragmente la fel de frumoase. Multumesc Ramona si felicitari pentru viitoarea ta carte.

  2. ce sa zic, foarte frumos fragmentul bv. felicitari, ti-o tot asa. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si sa scoti cat mai multe carti

    1. Multumesc Claudiu de urarea. Dumnezeu sa iti dea si tie multa sanatate si mult, mult bine si la fel sa dea la toata lumea

  3. Crede-ma pe cuv. k fragmentul tau cand l-am citit mi-au dat lacrimile :-*:-*:-*

    1. te cred Claudiu, asta inseamna ca esti un om bun si cu un suflet sensibil si frumos

  4. scoateti o carte despre iubire eu iubesk pe cineva si nu a vrut sa vb. cu mn. sa bagat pe alt baiat k iei ii place de fratimiu scoateti ceva frm. va rog eu mult :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: