Proiectul 10:10:10 – Puterea gândurilor-film

Un film documentar echilibrat și provocator despre conexiunea dintre minte și corp și despre cum putem să controlăm mai ușor și mai direct atât sănătatea noastră, cât și lumea în general.

Filmul pornește de la premisa că avem mai multă putere asupra propriilor vieți decât se credea și subliniază necesitatea de a fi mai responsabili pentru ea, în loc să permitem stersului la care suntem supuși să ne cauzeze îmbolnăvirea. Documentarul tratează structura corpului uman, iar experți precum Dr. Joe Dispenza și Bruce Lipton ne arată cum dimensiunea lobului frontal, responsabilă pentru creativitate, vise și capacitatea de a lua decizii, ne face unici ca indivizi.

Studiile arată că cele 50 de trilioane de celule din care suntem compuși sunt ca niște mini-indivizi, fiecare cu propria conștiință, dar influențată de atitudinile sau percepțiile noastre. Oamenii de știință vorbesc despre legătura dintre stres și boală , puterea gândurilor și capacitatea noastră de a le materializa. Mai mult, ei spun că uneori devenim atât de obsedați de gânduri despre trecut sau viitor încât creăm singuri lucrurile de care suntem obsedați. Așadar, dacă deținem controlul gândurilor, putem să ne schimbăm viețile și să obținem rezultatele pe care le dorim
sursa: http://filmedocumentare.com/

Filmul poate fi vizionat aici:

partea intai

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/proiectul-10-10-10-pastila-sau-perceptie-documenta-2

partea a doua

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/proiectul-10-10-10-pastila-sau-perceptie-documenta-1

partea a treia

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/proiectul-10-10-10-pastila-sau-perceptie-documenta

 

Anunțuri

6 răspunsuri

  1. Este minunat sa poti transmite astfel de sfaturi si experiente, pentru ca lumea sa fie salvata fizic si mai ales psihic. Intr-o perioada plina de controverse in plan material si spiritual,numai credinta in dragoste si iubire este cel mai bun aliat al omenirii in drumul spre vindecarea globala.

    1. Cunoasterea este cel mai bun antidot pentru vindecare. Cand omul reuseste sa vada lucrurile intr-o lumina clara, reuntarea la vechi se infaptuieste mai usor, iubirea putand sa ia locul fricii si al resentimentelor. Una dintre dorintele mele Anca, este sa prind acea zi in care sa ies pe strada si sa vad ca sunt inconjurata de peste tot de oameni fericiti. Unii mi-au spus ca am vise utopice, dar eu stiu ca se poate si ca totul tine de atitudine, schimbare de credinte si valori. Cu cat mai multi vor deveni constienti de acest adevar, cu atat mai repede se vor infaptui acele schimbari benefice care acum sunt socotite minuni si/sau utopii.

      1. Dorinta ta este un deziderat, cred eu, valabil universal si merge pe principiul fericirea celor din jur te include si pe tine. Poate suntem utopice, dar ne face bine chiar si cand numai speram . Cand incepem sa creadem ca exista minuni, suntem salvati, oricate incercari nefericite ne asteapta .

      2. Cu siguranta Anca ca este asa. Cu cat vom misca mai mult si mai intens energia in sens benefic, si cu cat mai multi vom face asta, cu atat mai repede minunile vor deveni realitati. Insasi faptul ca exista deja in viziune unor numar de persoane credinta ca se poate, si ca fiecare dintre noi poate, schimba sensul programelor opozante, ale acelor programe distorsionate in care am fost invatati ca suntem limitati. Iar cand aceasta forma gand se va uni cu celelalte forme gand lasate in urma lor de maestrii si cautatori care au inteles cum stau lucrurile, devenind suficient de puternica, ea va intra in manifestare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: