Renunta la stirile alarmiste si bucura-te de viata!

Am primit zilele trecute pe mail un articol scris de Andrei Plesu. Cu siguranta ca multi dintre voi ati primit deja acest material, iar cei ce inca nu l-ati primit, e vorba de materialul: ANDREI PLESU – apocalipsa la hindusi. El isi incepe articolul asa: “ Am găsit un text, în literatura veche a Indiei (Linga Purana, II, 39-40), în cuprinsul căruia bombănelile mele şi ale altora par să fi fost anticipate cu vreo două-trei mii de ani în urmă…….”

La scurt timp dupa primirea acestui material, am primit pe mail un altul, si fiindca in acest nou material apare si extrasul din Linga Purana, II, 39-40, am sa il redau pe acesta mai jos.

Cu cca 2 ani in urma, primeam un material in care se vorbea despre activarea unor vulcani in diverse parti ale lumii. Curioasa fiind, am cautat pe google sa vad despre ce este vorba si, mare, mare distractie, materialul despre respectivele cutremure, aparuse pe internet cu cca 4 inainte ca acesta sa inceapa sa circule sub forma de mail. Asta inseamna ca exista o seama de persoane care preiau diverse materiale de pe ici colo, neinteresandu-se de data la care acestea au fost postate, si nici de continutul real al acestora, dorinta lor ferma fiind doar a atentiona lumea de diverse asa zise pericole existente sau pe cale de a se intampla, rar si implinidu-se de altfel aceste asa zise profetii, ceea ce aduce mai multa panica si frica in randul oamenilor, distorsionarea adevarului fiind insa evidenta. Cu siguranta ca multi dintre cei ce fac asta, considera ca fac un lucru bun, dar precum ziceam si intr-un articol postat cu ceva vreme pe blog, datorita multitudinii de stiri alarmante, promulgate in mass media si pe internet, oamenii au prins prostul obicei sa caute cat mai multe materiale care descriu astfel de informatii, acestia fiind parca intr-un adevarat concurs de postari de materiale de gen. Eu nu zic ca nu se intampla tot felul de evenimente neplacute pe Planeta, dar a vedea doar aceasta parte a evolutiei umane, este mai mult decat nociv, fiindca un om care are o astfel de predilectie, va dezvolta foarte usor stari depresive si anxioase, nemaiavand chef sa actioneze spre binele sau. Ba mai mult de atat, acesta, va avea tendinta sa incarce de frica si intelectul urmasilor sai, cat si al acelora cu care intra in contact, ceea ce e mai mult decat nefast.

In materialul de azi, doresc sa aduc putina lumina in cateva dintre credintele gresite dupa care multe persoane se iau in ultimul timp. Am postat cu putin timp in urma un articol, in care Sri Yukteswar ne vorbeste despre aceasta greseala comisa. Te invit sa citesti acest articol aici:

 

cate-ceva-despre-maestrii-de-diamant-ai-orientului-si-perioadele-de-inaltare-ale-planetei

 

Precum ai putut vedea, el ne descrie foarte clar perioada pe care tocmai o traversam. Multi inca au impresia falsa ca ne aflam in Kali Yuga, adica, Era intunecata a omenirii. Cu toate acestea, din 1599 am trecut intr-o alta Yuga, in 1899 cei 200 de ani de tranzitie scurgandu-se, noi deja putem spune ca ne aflam bine ancorati in Dwapara Yuga, si din 499 d.Ch in epoca Pestilor-Fecioara, urmand ca din anul 2499 d. Ch sa se intre in epoca Varsator-Leu.

Ce inseamna de fapt asta?

Inseamna ca toate informatiile pe care unele carti sfinte ne-au oferit-o despre Kali Yuga, demult nu mai sunt valabile. Spun asta, fiindca descrierile care se pot vedea si in articolul de mai jos, sunt asociate de catre multi semeni, acestei perioade, ceea ce este total gresit. Dupa aceste scrieri se iau multi propagatori de frici si pericole diverse, desi deja in lumea stiintifica se stie demult adevarul. E bine sa citesti articolul, tocmai ca sa poti asocia mai usor ideile propagate de trambitatorii de catastrofe. Cu cat omul stie mai multe, cu atat poate fi mai greu manipulat.

“KALI YUGA, AŞA CUM ESTE EA DESCRISĂ ÎN MAHANIRVANA TANTRA

(cap.I, SUTRA‑ele 37‑74):

„Suprema Fiinţă spuse:

Epoca de cumplită decădere spirituală şi materialism, numită KALI YUGA, atunci când DHARMA („principiile şi legile divine fundamentale, care atunci când sunt respectate fac posibilă integrarea plenară şi armonioasă a fiinţei umane în Supremul Absolut (DUMNEZEU)”) este aproape distrusă, va fi şi va dăinui numai datorită ignoranţei şi a complacerii în ignoranţă şi răutate a majorităţii oamenilor; atunci ea va fi remarcată de cei înţelepţi ca o perioadă plină de egoism, prostie, obiceiuri rele şi de deznădejde.

Oamenii vor urma, cei mai mulţi, în acele timpuri, surprinzător de repede cărările pline de suferinţă şi nefericire ale răului şi viciilor. Înţelepciunea divină, tradiţională, cuprinsă în Cărţile înţelepciunii (VEDE), îşi va pierde în aparenţă eficienţa numai pentru ei (acei oameni din KALI YUGA, datorită degradării lor extreme morale şi spirituale); alte Scrieri Sacre (SMRITI) vor cădea atunci în uitare, iar multe altele (PURANA‑ele), conţinând învăţături secrete străvechi despre metodele rapide de eliberare spirituală vor fi, o, Doamne, distruse ori batjocorite!

Oamenii vor deveni formali sau ostili faţă de practicile religioase şi faţă de căile spirituale pe care le vor urâ sau se vor teme de ele. Ei vor fi atunci necontrolaţi, înnebuniţi de mândrie, necredincioşi, vicioşi, dedaţi mereu la acte rele, egoişti, desfrânaţi, lacomi, cruzi, nemiloşi, vor vorbi într‑un mod jignitor, vor fi vicleni, vor trăi puţin, vor fi majoritatea loviţi de sărăcie, cuprinşi de boli cumplite care vor apărea în acele vremuri; vor fi copleşiţi de griji inutile şi de supărare; vor fi răi, slabi, josnici, stupizi, meschini şi mai mereu preocupaţi de goana chinuitoare după câştig şi de lucruri mărunte şi neânsemnate, decadenţi, hoţi, calomniatori, maliţioşi, agresivi, depravaţi, laşi şi mai tot timpul suferinzi, lipsiţi de orice simţ al ruşinii şi al păcatului, seducând şi epuizându‑şi vlaga (potenţialul sexual), robiţi de patimi, cu soţiile altora.

Preoţii ahtiaţi după câştiguri şi mărginiţi vor trăi la fel de nespiritual ca şi cei din castele (clasele sociale) inferioare şi îşi vor neglija cel mai adesea rugăciunile şi practicile lor obligatorii, pentru a oficia totuşi, pe bani, rituri şi ceremonii inferioare. Ei (preoţii) vor fi în acele vremuri lacomi, dedaţi la acte viclene şi păcătoase, mincinoşi, insolenţi, ignoranţi, înşelători, fiind mai curând întocmai ca nişte paraziţi pe spinarea celorlalţi. Chiar şi marii preoţi vor fi vânzătorii fiicelor lor (pentru a le căsători), degradaţi, ostili oricărei asceze spirituale (TAPAS) şi practici devoţionale autentice (VRATA). În adâncul sufletului, ei vor fi eretici, impostori, crezându‑se ei înşişi, plini de înfumurare, nişte înţelepţi. Vor fi aproape în întregime lipsiţi de dragoste, de credinţă în DUMNEZEU şi de aspiraţie spirituală, făcându‑şi în mod făţarnic (ipocrit) rugăciunile şi alte asceze spirituale fără alt scop lăuntric decât să înşele şi să impresioneze cât mai mult oamenii. Ei (preoţii) vor mânca alimente impure, vor aluneca majoritatea în obiceiuri rele şi se vor lăsa înlănţuiţi de prejudecăţi degradante, consumând o hrană inferioară, iar mulţi vor fi înnebuniţi să se unească animalic cu femei vulgare, vor fi vicleni şi adeseori vor fi gata să‑şi vândă pentru bani chiar propriile lor neveste.

Pe scurt, atunci, în acele cumplite vremuri, singurul semn al faptului că ei sunt preoţi (BRAHMANI) va fi doar veştmântul. Nerespectând în general nici o regulă în alimentaţie sau în alte activităţi, în adâncul sufletului lor batjocorind prescripţiile tradiţionale divine de conduită şi de viaţă, fără să întreţină aproape deloc gânduri pioase, ei vor fi făţarnici şi invidioşi, lăsându‑se înclinaţi în cea mai mare măsură spre atacarea şi calomnierea binelui ce va mai exista. Cum vor mai putea oamenii marcaţi de acea Epocă Sumbră (KALI YUGA), a căror minte va fi mai mereu împrăştiată şi neliniştită, tinzând cel mai adesea către somn, mâncare şi indolenţă, să atingă puritatea pentru a descoperi Divinul?

Datorită faptului că în acele vremuri oamenii din KALI YUGA vor fi mai mereu răi, plini de lăcomie şi de pofte degradante, mâncăcioşi, animalici, ei vor nesocoti plini de dispreţ practicile spirituale şi vor cădea foarte uşor în păcat. Pentru că mulţi dintre ei vor bea zilnic prea mult alcool de dragul plăcerii produse de excitarea necontrolată a simţurilor, majoritatea îşi vor degrada minţile, pierzându‑şi astfel şi orice noţiune înţeleaptă sau obiectivă despre bine şi rău. Unii, înebuniţi de dorinţe nestăvilite, vor viola soţiile altora, alţii vor deveni pungaşi şi vagabonzi, iar alţii, într‑ o dezlănţuire sexuală nebunească complet lipsită de orice discernământ, vor întreţine relaţii sexuale până la o deplină epuizare a sămânţei, cu orice femeie, şi chiar cu propria lor fiică. Mâncarea plină de otrăvuri şi băutura din care se vor înfrupta peste măsură va îmbolnăvi atunci pe mulţi, care vor rămâne prăbuşiţi fără putere şi fără sensibilitate faţă de cele spirituale.

Grav afectaţi de această nebunie, de care nu‑şi vor da deloc seama, ei îşi vor afla fulgerător moartea căzând în lacuri, în prăpăstii, de pe dealuri sau de pe acoperişuri iar alţii se vor îmbolnăvi de boli cumplite şi fără leac, care îi vor face să se chinuie groaznic. În timp ce unii vor fi indiferenţi, neputincioşi şi muţi ca nişte morţi, alţii dimpotrivă vor fi veşnic arţăgoşi şi certăreţi iar ceilalţi se vor ciondăni mereu cu rudele şi cu părinţii lor. Mulţi dintre oameni vor fi în acele vremuri răufăcători, cruzi, distrugători ai preceptelor morale şi de viaţă divină, tradiţionale (DHARMA). Mă tem, o Doamne, că până şi ceea ce Tu, în infinita Ta iubire şi compasiune, ai arătat în decursul timpului oamenilor prin multiplele tale încarnări divine (AVATAR) sau i‑ai făcut să înţeleagă prin sublimă inspiraţie, va fi întors de mintea lor perversă şi neghioabă în rău în acele vremuri cumplite!

O, Tu Stăpân al Universului, cine va mai practica corect YOGA în acele vremuri de îngrozitoare prăbuşire şi câţi vor mai fi aceia care vor realiza plini de inspiraţie divină consacrarea transfiguratoare (NYASA)? Cine va mai cânta plin de fervoare imnuri pline de dragoste pentru DUMNEZEU şi cine va mai adresa DOAR îN INIMA SA rugăciuni Divinului, cine va mai desena şi va mai folosi YANTRA‑e pentru concentrare şi meditaţie, cine va mai căuta să se unească spiritual (prin inefabilă rezonanţă), cu energiile sonore binefăcătoare subtile ale Universului folosindu‑se de o MANTRA? în timpurile din urmă ale lui KALI YUGA (mai sunt 40 si iesim din Kali Yuga ) , oamenii vor deveni în natura lor predominant vicleni şi legaţi precum nişte robi de toate felurile de păcat.

Spune‑mi, o Tu Stăpâne plin de compasiune al celor care suferă (DINESHA, un atribut al lui SHIVA), în mila ta infinită, cum mai pot obţine oamenii din KALI YUGA, fără prea mari eforturi, longevitate, sănătate şi energie, creşterea forţei şi curajului, cunoaştere, inteligenţă şi fericire, cum pot atunci să mai devină mult mai puternici şi mai valoroşi, cu inima curată, respectuoşi faţă de părinţi, lipsiţi de tendinţa de a seduce numai de dragul plăcerii sexuale soţiile altora şi plini de iubire, bunătate şi devotament faţă de femeia iubită, preocupaţi în mod sincer de binele aproapelui lor, dăruiţi idealurilor divine şi plini de dragoste faţă de DUMNEZEU, capabili să simtă dăruire şi dragoste faţă de ghidul lor spiritual (GURU), iubitori debordând de admiraţie ai copiilor şi ai rudelor lor, cunoscători profunzi, care respectă totdeauna Legile Divine, meditând mai mereu la DUMNEZEU? Spune‑mi, o, Doamne, pentru a face din nou să crească binele acestei lumi, ce trebuie şi ce nu trebuie să facă oamenii, în conformitate cu nivelul lor specific de conştiinţă şi de evoluţie spirituală? Pentru că cine altcineva ştie mai bine decât TINE care eşti Supremul Protector al celor trei lumi (fizică, astrală şi cauzală), ce anume trebuie făcut în acele cumplite vremuri?”

EPOCA DECADENŢEI SPIRITUALE (KALI YUGA), AŞA CUM ESTE EA DESCRISĂ ÎN VISHNU PURANA

(cărţile IV şi VI):

„Rasele de sclavi, alcătuite mai ales din cei din afara castelor (fiinţe inferioare din punct de vedere psihic, mental şi spiritual (PARIA) şi de barbari vor lua în vremurile care vor veni în stăpânire malurile Indusului, ţinuturile DARVIKA, CHANDRABHAGA şi KAŞMIR. Conducătorii acelor cumplite epoci întunecate vor fi toţi fără excepţie nişte naturi violente şi îşi vor însuşi plini de o nesăţioasă lăcomie bunurile supuşilor lor. Limitaţi cu mult în putere, cei mai mulţi dintre ei se vor înălţa la conducere şi vor fi răsturnaţi de acolo rapid. Scurtă şi plină de răutăţi le va fi viaţa; insaţiabile şi josnice le vor fi dorinţele şi mulţi vor fi foarte nemiloşi. Popoarele din diferite alte ţări, amestecându-se cu ei, le vor urma exemplul şi vor deveni la fel precum ei.

Casta predominantă în acele vremuri pe acest pământ va fi aceea a sclavilor inconştienţi şi materialişti (fiinţe neevoluate spiritual) (inversarea ierarhiei spirituale tradiţionale). Ceilalţi care vor mai avea anumite posesiuni (VAISHYA, casta neguţătorilor şi meşteşugarilor) vor abandona majoritatea agricultura şi comerţul şi îşi vor găsi mijloacele de subzistenţă devenind sclavi sau exercitând profesiuni mecanice .

Conducătorii de atunci, în loc să-şi iubească şi să-şi protejeze supuşii, îi vor exploata fără milă şi, sub diverse pretexte fiscale şi politice vor fura proprietatea castei negustorilor .

Sănătatea interioară şi legea proprie naturii individuale (SVADHARMA) vor diminua neâncetat, până când aproape toată lumea va fi în întregime pervertită. Doar averea şi banii mulţi vor mai conferi în acele vremuri rangul sau statutul social. Singurul mobil al devoţiunii care va continua să rămână va fi sănătatea fizică, singura legătură de durată dintre sexe va fi doar plăcerea sexuală, singurul mijloc de succes în competiţii va fi înşelătoria. Pământul nu va mai fi apreciat decât pentru bogăţiile sale minerale . Veştmintele sacerdotale pompoase vor înlocui cel mai adesea calitatea autentic spirituală a preotului. Slăbiciunea şi calculele meschine vor fi singurele cauze ale devotamentului. O simplă abluţiune mecanică va însemna pentru cei mai mulţi o perfectă purificare.

Datorită absenţei iubirii uriaşe, a energiei lăuntrice şi a purităţii trăirilor, rasa va fi aproape incapabilă să mai producă naşteri divine (AVATARI).

Deturnaţi în masă de sceptici, de necredincioşi şi de atei, oamenii se vor întreba: „Ce autoritate au textele sacre tradiţionale? Cine sunt şi oare cu adevărat chiar există aceşti zei? Ce este şi oare chiar se poate să existe o supraumanitate solară (BRAHMANA)?”

Respectarea castelor, a ordinii şi a instituţiilor tradiţionale va fi într-un declin maxim în timpul Epocii Sumbre (KALI YUGA). Căsătoria va înceta să mai fie un rit sacru, bazat pe iubire transfiguratoare şi respect reciproc, iar normele care leagă intim un discipol de maestrul său spiritual nu vor mai avea aproape deloc forţă. Se va crede cu infatuare că oricine poate atinge, pe orice cale, starea de iluminare divină şi de regenerare spirituală; actele devoţionale formal şi făţarnic realizate, cu toate că vor putea fi efectuate, nu vor mai oferi aproape nici un rezultat. Tipul general de viaţă va fi o maimuţăreală generală uniformă, conformistă, în cadrul unei promiscuităţi epuizante şi predominante. Cel care va dispune din abundenţă şi va distribui mai mulţi bani, va manipula şi va domina oamenii.

Descendenţa genealogiei nobile va înceta să mai fie un titlu de nobleţe. Oamenii îşi vor concentra înnebuniţi, cel mai mult, energia şi interesele asupra dobândirii de bogăţii materiale şi a banilor; cel mai adesea ei vor face aceasta prin înşelătorie şi pe căi necinstite. Oricine care este foarte bogat îşi va putea imagina, îmbătat de orgoliu, că este egalul unei fiinţe evoluate spiritual (BRAHMANA). Oamenii din KALI YUGA vor încerca mai mult ca oricând frica de moarte, iar sărăcia îi va îngrozi; numai din acest motiv va mai subzista o aparenţă de cer.

Femeile nu-şi vor mai asculta şi nu-şi vor mai iubi deloc pline de dăruire soţii şi părinţii. Ele vor fi majoritatea egoiste, abjecte, dezaxate, mincinoase şi se vor ataşa înnebunite de pasiuni josnice, de bărbaţi destrăbălaţi. Multe dintre ele chiar vor urmări şi vor căuta să devină pur şi simplu un obiect de satisfacţie sexuală animalică pentru bărbaţi.

Nelegiuirea, crimele şi perversitatea vor prevala printre oamenii deviaţi de erezie şi, din această cauză, durata vieţii lor va fi mai redusa.

Din vina autorităţilor publice, datorită unor boli fără leac, cumplite, mulţi copii vor muri. Unii vor avea părul alb la 12 ani. Oamenii creduli şi ignoranţi vor accepta orbeşte şi se vor lăsa fanatizaţi de teorii fantasmagorice aberante promulgate de nu contează cine, care vor contrazice flagrant cel mai elementar bun simţ. Vor fi veneraţi cu fervoare falşi zei în false ASHRAM-uri.

Oamenii vor mânca mecanic şi hulpavi fără a consacra şi fără a conştientiza absolut deloc spiritualitatea, absolut necesară actului hrănirii. Mulţi nu vor mai respecta sau practica nici riturile funerare. Călugării vor mânca întocmai precum laicii, iar călugăriţele vor întreţine legături amoroase ele între ele sau împreună cu prietenii lor.

Cei care vor trăi în mizerie vor fi orgolioşi şi îşi vor face un titlu de glorie din sărăcia lor; femeile la rândul lor se vor mândri doar cu frumuseţea coafurii, a sânilor sau a trupului pe care îl vor îngriji excesiv de mult.

Ploile vor lipsi şi, în multe regiuni, se va privi îndelung cerul în speranţa că ploaia va veni. Câmpurile şi pământurile foarte întinse vor deveni sterile, fructele şi legumele vor fi fade şi nu vor mai avea savoare, cerealele şi laptele vor lipsi. Cei care vor suferi mai mult de secetă se vor hrăni înfometaţi cu bulbi şi rădăcini. Ei vor fi lipsiţi de fericirea divină, de sublime bucuri şi de plăceri elevate. Mulţi se vor sinucide crezând în mod fals că astfel vor scăpa de suferinţe. Suferind cumplit de foame şi mizerie, trişti, săraci şi disperaţi, mulţi vor migra spre alte ţări mai bogate.

În KALI YUGA, oamenii vor fi majoritatea lipsiţi de virtute, fără puritate, lipsiţi de înţelepciune, şi vor cunoaşte mari suferinţe şi nenorociri” (cartea a VI-a, cap.1).

Totuşi, în aceeaşi VISHNU PURANA, cartea a IV-a, cap.24, se  face aluzie şi la germenii sau elementele rasei primordiale (sau a lui MANU), rămasă aici pe Pământ în timpul Epocii întunecate, care vor fi chiar în acele vremuri germenii noilor generaţii, divine şi pure, cu care va începe noua EPOCĂ DE AUR (SATYA YUGA); tot acolo reapare şi ideea unei noi manifestări divine finale, de sus în jos:

„Atunci când toate riturile şi căile spirituale autentice descrise de cărţile înţelepciunii tradiţionale împreună cu instituţiile stabilite prin lege, vor fi pe punctul de a dispare în întregime şi când sfârşitul Epocii întunecate (KALI YUGA) va fi aproape, o parte a fiinţei divine, existând prin propria sa natură spirituală întocmai precum BRAHMAN, care este fără de început şi fără de sfârşit, va coborâ atunci pe pământ. Pe pământ, el va restabili dreptatea, iar inteligenţele celor care vor fi plini de aspiraţie către DUMNEZEU şi vii spiritual la sfârşitul lui KALI YUGA se vor trezi şi ei vor dobândi rapid o transparenţă de cristal. Oamenii astfel transformaţi sub influenţa acelei perioade speciale vor constitui o nouă seminţie divină, net superioară, de fiinţe umane şi ei vor fi aceia care vor da naştere unei rase care va trăi după legile Erei DIVINE Primordiale (KRITA sau SATYA YUGA)”.


KALI YUGA, AŞA CUM ESTE DESCRISĂ ÎN LINGA PURANA

(cap. 40):

„Marea majoritate a oamenilor din KALI YUGA vor fi stăpâniţi de cele mai joase instincte. Ei îşi vor alege de regulă idealuri cu totul aberante sau false. Unii nu vor ezita să-i persecute cu îndârjire pe cei întelepţi şi evoluaţi spiritual. Dorinţele inferioare sau rele îi vor tulbura neâncetat. Neglijenţa, boala, foamea, egoismul, viciile, suspiciunea, absenţa dragostei şi frica se vor răspândi printre ei. Se vor îndesi de asemenea perioadele de mari secete. Diversele regiuni sau provincii ale aceleiaşi ţări se vor lupta cu îndârjire între ele. Cărţile Sacre vor fi dispreţuite şi nu vor mai fi apreciate la justa lor valoare.

Oamenii vor fi aproape complet lipsiţi de principii morale, iritabili şi, în acea epocă (KALI YUGA), se vor răspândi şi vor fi cu uşurintă îmbrăţişate o mulţime de false doctrine şi căi spirituale eronate, care vor face să apară scrieri mincinoase.Oamenilor le va fi adeseori teamă fără motiv pentru că vor neglija prescripţiile divine lăsate de înţelepţi şi, fiind incapabili să înţeleagă ce fac, nu vor mai realiza corect riturile (sau, altfel spus, vor pierde „cheia” integrării divine armonioase a fiinţei umane în natură şi nu vor mai ascensiona decât foarte rar pe nivelele elevate şi divine ale manifestării).

Mulţi vor pieri pentru că se vor intoxica cu alimente otrăvite şi denaturate prin ignoranţa lor. Numărul celor de viţă nobilă şi aleasă, precum şi acela al agricultorilor va scădea gradat. Clasele muncitoare şi ignorante vor tinde să-şi împartă atribuţiile, puterea, masa şi patul vechilor regi. Majoritatea noilor conducători vor fi de origine muncitorească sau joasă. Ei vor prigoni cu îndârjire şi cruzime preoţii şi deţinătorii cunoaşterii divine autentice (marii yoghini, iniţiaţi, marii mistici şi sfinţi).

Vor fi ucişi pruncii în pântecele mamelor lor, iar eroii vor fi asasinaţi. SHUDRA („lucrătorii”) vor pretinde să se comporte ca nişte BRAHMANI, iar preoţii ca nişte muncitori.

Hoţii cei mai mari vor deveni regi cu ajutorul banilor, iar ceilalţi regi vor deveni în cel mai scurt timp nişte hoţi. Numeroase vor fi femeile care pe bani şi pe alte favoruri îşi vor vinde trupul cu uşurinţă şi vor avea raporturi sexuale cu mulţi bărbaţi, fără ca să-i iubească. Stabilitatea şi echilibrul celor patru clase sociale cât şi a celor patru perioade de viaţă ale fiinţei umane aproape că vor dispărea pretutindeni.

Pământul va rodi foarte mult în unele locuri şi prea puţin în altele. Conducătorii vor confisca sau vor jefui adeseori proprietatea individuală şi apoi o vor utiliza în mod dezastruos sau o vor opri pentru ei. Ei vor înceta să mai protejeze şi să iubească poporul.

Oamenii răi, care vor dobândi cu ajutorul inteligenţei o anumită cunoaştere, fără a atinge însă înţelepciunea care singură le permite să o poată utiliza, în mod binefăcător, divin, vor fi onoraţi ca nişte înţelepţi, cu toate că în realitate, de cele mai multe ori, ei vor fi înzestraţi cu o inteligenţă diabolică.

Oamenii care nu vor avea deloc virtuţi de eroi şi luptători vor deveni regi. Savanţii vor fi adeseori în serviciul oamenilor mediocri, vanitoşi şi ranchiunoşi. Preoţii se vor degrada vânzând cu neruşinare riturile şi sacramentele. Vor fi multe persoane ce vor prezenta diferite forme de nebunie sau vor fi grav tulburate psihic, rătăcind dintr-o ţară în alta. Numărul bărbaţilor va scădea, iar cel al bărbaţilor puternici şi virili se va diminua şi mai mult, cel al femeilor în schimb va creşte.

Animalele sălbatice vor fi din ce în ce mai violente. Oamenii cinstiţi şi integri vor fi adeseori persecutaţi şi ponegriţi până când vor renunţa să mai joace un rol activ în societate.

Hrana deja gătită cu mult timp în urmă va fi pusă în vânzare. Cărţile Sacre vor fi vândute ca orice marfă la colţ de stradă. Fetele tinere vor face cu viclenie comerţ cu virginitatea lor. Zeul norilor va fi incoerent în distribuirea ploilor. Negustorii vor recurge frecvent la trucuri păcălitoare (PUBLICITATE) şi la multe acţiuni necinstite. Ei vor fi înconjuraţi de falşi filosofi care vor critica totul şi vor fi steril pretenţioşi. Vor fi mulţi cerşetori şi foarte mulţi oameni fără lucru. Toată lumea va folosi mai mereu la necaz cuvinte dure, obscene şi grosiere. Aproape nimeni nu va mai fi cinstit şi demn de încredere.

Lumea va fi rea şi invidioasă pe orice. Degradarea accentuată a virtuţilor şi cenzura îndârjită a puritanilor ipocriţi şi steril moralizatori va caracteriza perioada sfârşitului lui KALI YUGA. Atunci, cei mai mulţi oameni vor fi săraci şi nu vor mai exista regi, bogăţia şi recoltele vor scădea neâncetat, grupuri puternice de bandiţi se vor organiza în oraşe şi în sate. Apa va lipsi, iar fructele vor fi din ce în ce mai rare. Cei care vor trebui să asigure protecţia sănătăţii cetăţenilor nu o vor face. Mare va fi în acele vremuri numărul hoţilor. Violurile şi homosexualitatea vor fi frecvente. Mulţi oameni vor fi perfizi, desfrânaţi, răi şi impertinenţi. Ei îşi vor purta părul în dezordine. Mulţi copii dintre cei care se vor naşte atunci vor avea o slabă speranţă de viaţă ce nu va depăşi 16 ani.

Aventurierii care urmăresc să exploateze credulitatea oamenilor vor lua aparenţa de călugări cu capul ras, vor purta ostentativ veştminte portocalii şi vor impresiona doar prin rozariile ţinute în jurul gâtului. Se vor fura stocurile de cereale. Hoţii vor fura pe alţi hoţi. Oamenii vor deveni pasivi, letargici şi vor fi aproape complet lipsiţi de un scop bine definit şi elevat în viaţă. Bolile, şobolanii şi substanţele nocive care se vor pune în alimente îi vor zdruncina şi îi vor îmbolnăvi. Unii dintre cei slăbiţi de foame şi teamă se vor refugia înspăimântaţi şi lipsiţi de orice speranţe în adăposturi subterane (KAUSHIKA).

Extrem de rari vor fi aceia care vor trăi 100 de ani. Textele sacre pline de înţelepciune şi clar scrise vor fi răstălmăcite şi pervertite. Riturile divine vor fi neglijate sau batjocorite. Vagabonzii vor fi numeroşi în toate ţările şi mulţi dintre ei vor asculta înnebuniţi (isterizaţi) o stranie muzică îngrozitoare, care va trezi şi va amplifica în ei pornirile rele şi viciile (prevestirea „FANILOR” dezaxaţi ai „muzicii” ROCK, METALICA, TRASH etc).

Ereticii se vor opune principiului celor patru caste şi îi vor opri pe ceilalţi să realizeze acţiunile caracteristice celor patru stadii de viaţă. Oameni total incompetenţi şi impostorii vor trece drept mari experţi în materie de morală şi religie sau vor fi consideraţi Mari maeştri spirituali.

Bărbaţii vor bate, vor chinui şi vor masacra femeile, copiii, vacile şi adeseori se vor ucide unii pe alţii.”

„În timpul perioadei de crepuscul care va încheia KALI YUGA, legiuitorul lumilor va declanşa un Mare Război cumplit şi nimicitor, care în scurt timp îi va ucide pe cei răi. El se va întrupa atunci pe Pământ şi se va naşte din dinastia lunară. Numele lui va fi Război (SAMITI). El va străbate atunci întregul pământ cu o mare armată pentru a curăţa de cei răi Pământul. Îi va distruge pe barbarii cei cruzi şi pe degeneraţi (MLECCHA). Tot el îi va distruge atunci pe cei foarte inferiori şi pe toţi cei involuaţi, care şi-au atribuit în mod abuziv puterea regală şi el îi va extermina de asemenea pe falşii filosofi, pe criminalii şi pe cei înrăiţi şi cu sângele amestecat. El îşi va începe această misiune în cel de-al 32-lea an al său de viaţă şi o va continua neobosit timp de 20 ani. Atunci el va ucide milioane de oameni foarte răi, iar pământul va fi pustiit.

Oamenii foarte răi se vor ucide atunci şi singuri unii pe alţii cu furie. La sfârşit vor rămâne doar pe ici şi pe colo grupuri răzleţe de oameni care se vor ucide înebuniţi de furie între ei pentru a se jefui reciproc. Agitaţi şi confuzi, mulţi oameni răi îşi vor abandona atunci femeile şi casele. Ei vor fi complet lipsiţi de educaţie, fără nici o lege, fără ruşine şi fără iubire. Mulţi dintre ei îşi vor abandona locurile natale pentru a emigra în afara frontierelor ţării lor.

În acele cumplite vremuri, aceia puţini care totuşi vor supraveţui se vor hrăni cu vin, carne, rădăcini şi fructe şi vor fi îmbrăcaţi cu scoarţe de copaci, frunze şi piei de animale. Ei nu vor mai folosi deloc banii. Le va fi foame, vor fi mulţi bolnavi şi vor cunoaşte o îngrozitoare disperare. De-abia atunci unii vor începe să reflecteze la starea de maximă involuţie spirituală în care au ajuns.”

SFÂRŞITUL LUI KALI YUGA, DUPĂ TEXTELE TRADIŢIONALE ORIENTALE:

„La sfârşitul lui KALI YUGA va avea loc distrugerea cea mare, finală, din care foarte puţini vor supravieţui. Această distrugere va începe printr-o gigantică explozie submarină, numită VADAVA („Iapa”), care va avea loc în oceanul din sud.

Ea va fi precedată de o secetă de 10 ani, în timpul căreia fiinţele umane care nu vor fi suficient de robuste vor pieri. Şapte explozii de lumină inimaginabil de mari vor seca aproape toate apele. Mările, râurile, izvoarele munţilor şi apele subterane vor fi atunci secate în cea mai mare parte.

Doisprezece noi sori vor seca mările. Hrăniţi din această apă, se vor forma alţi 7 sori, care vor reduce la cenuşă cele 3 lumi; pământul va deveni atunci gol, sterp şi dur întocmai ca o carapace de broască ţestoasă.

Un foc uriaş ieşind continuu din gura unui fel de şarpe subteran va arde rând pe rând lumile subterane, apoi suprafaţa pământului şi va consuma toată atmosfera. Această masă uriaşă de foc se va roti cu mare zgomot. Înconjurate de aceste cercuri nimicitoare de foc, aproape toate fiinţele şi toate făpturile vii de pe acest Pământ vor fi distruse.

Zeul morţii şi al distrugerii va deplasa nori enormi, care vor face un zgomot teribil. O cantitate imensă de nori ucigători încărcaţi cu energie rea, distrugători a tot ceea ce există (SARVANTAKA), va apare şi se va menţine mult timp în cer întocmai ca o turmă de elefanţi” (VISHNU PURANA, 1, cap. 8, 18-31).

„Atunci când Luna se va afla în constelaţia PUSHYA („Vărsător”), nori invizibili, numiţi PUSHKARA („nori de moarte”) şi AVARTA („nori fără apă”), vor acoperi pământul” (SHIVA PURANA, 5, cap. 1, 48-50).

„Unii dintre aceşti nori vor fi negri, alţii arămii, alţii galbeni ca argila, alţii cenuşii precum măgarii, alţii roşii negricioşi, alţii pătaţi, portocalii murdari sau vineţi. Vor fi atât de mari încât vor fi asemănători cu oraşele sau cu munţii şi vor acoperi întregul pământ.

Aceşti nori distrugători gigantici, producând un zgomot teribil, vor întuneca complet cerul şi vor inunda pământul cu o ploaie de praf care în final va stinge focul teribil. Apoi, printr-un uriaş potop, ei vor îneca în apă întreaga lume. Această ploaie diluviană va inunda atunci pământul timp de 12 ani, iar omenirea va fi distrusă în cea mai mare parte. Lumea întreagă va cădea în întuneric. Inundaţia aceasta cumplită va dura 7 ani. Pământul va părea atunci un imens ocean” (VISHNU PURANA, I, cap. 7, 24-40).

„Atunci când disoluţia lumii va apare ca fiind iminentă, unii oameni aleşi şi înţelepţi vor abandona pământul în ultimele zile ale lui KALI YUGA şi se vor refugia în lumea lui MAHAR („lumea extraplanetară”) şi de aici se vor reintegra în final prin DEMATERIALIZAREA lor din această lume într-o altă lume numită JANA-LOKA („lumea vieţii”)” (LINGA PURANA, I, cap. 4, 39-40).

Aceşti ultimi supravieţuitori ai holocaustului vor fi atunci progenitorii omenirii viitoare.

„Şapte umanităţi (generaţii) mai trebuie să se succeadă după aceea pe Pământ până atunci când va reapare din nou Epoca de Aur. Atunci, şapte înţelepţi se vor manifesta pe Pământ pentru a-i învăţa din nou legile divine pe puţinii care vor ajunge să supravieţuiască din cele 4 caste” (SHIVA PURANA, 5, cap. 4, 40-70).

„Unii care vor folosi modalităţile specifice rapide, caracteristice lui KALI YUGA vor atinge înţelepciunea în scurt timp, fiindcă meritele spirituale dobândite într‑un an în timpul lui TRETA YUGA vor putea fi obţinute numai într‑o singură zi în Epoca Entropiei (KALI YUGA)” (SHIVA PURANA, V, cap. 1, 40‑42).

„La sfârşitul lui KALI YUGA, SUPREMUL YOGHIN SHIVA (Supremul Divin manifestat în ipostaza sa de Etern Masculin) se va arăta din nou celor aleşi pentru a restabili calea adevărată, sub o formă secretă şi eficientă” (LINGA PURANA, I, cap. 40, sutra 12). “

http://forum.unique.ro/

Dupa spusele lui Sri Yukteswar in care eu cred foarte mult, in anul 1899, cand cei 200 de ani ai perioadei de tranzitie (sandhi) din epoca Dwapara s-au scurs, a inceput adevarata Dwapara Yuga de 2000 de ani, care va darui omenirii deplina intelegere a fortelor electrice si atributelelor lor. Precum bine se stie, energia electrica daruieste, transmite o energie a distribuirii cunoasterii prin mass media, a luminii prin becul electric, al usurarii munci prin diverse aparataje electrice si electronice si multe altele. Asta in plan material. La fel ca si plan material si in planul fiintei, energia electrica este acea energie pe care omul o foloseste pentru a darui. Asta inseamna ca in urmatoarea perioada, oamenii incet, incet vor iesi din starea de ego, invatand sa daruiasca si sa primeasca in mod corect. In acest sens, ei vor invata sa miste energia electrica in mod optim.

Calendarele hinduse nu redau corect actuala pozitie a lumii (1894 d.Ch.) in perioada de tranzitie (sandhi) a Dwapara Yuga. Astronomii si astrologii care au intocmit aceste calendare, s-au bazat pe adnotarile gresite ale unor eruditi (precum Kulluka Bhatta), care au trait in epoca tulbure din Kali Yuga. Acestia sustin acum ca durata Kali Yuga este de 432000 de ani, din care s-ar fi scurs 4994 de ani (pana in 1894 d.Ch.), ceea ce inseamna ca au mai ramas inca 427006 de ani in viitor. Este o perspectiva destul de sumbra, dar din fericire neadevarata.

Dragii mei, e bine sa intelegem in mod corect mersul vremii ca sa scapam odata pentru totdeauna de stirile infricosatoare care tot circula in ultima perioada. Noi, precum s-a putut vedea din descrierile facute de Swami Sri Yukteswar, care au fost aduse la cunostinta marii mase de oameni datorita bunavointei Divine, prin cererea expresa facuta in acest sens de catre Mahavatarul Babaji, ne aflam deja de ani buni in Dwapara Yuga.

Ce inseamna de fapt Dwapara Yuga?

Precum ne spune si Swami Sri Yukteswar, omenirea din anul 1599 a intrat in Dwapara Yuga. Acasta Yuga inseamna Renastere. Democratia se va instaura tot mai mult, revolutiile stiintifice si industriale se vor accelera tot mai mult, omul trecand de pe intelect pe sentiment.

Cand Sri Yukteswar a scris, in 1894 despre greselile de calcul savarsite, nu prea a fost sustinut de catre ortodoxia stiintifica. Abia mai tarziu, cand stiinta a luat avant, ideile lui au fost validate si recunoscute de forurile stiintifice.

In 1894 el a scris ca materia este intr-adevar energie. Acest fapt a fost descoperit de catre oamenii de stiinta abia unsprezece ani mai tarziu, in 1905.

Exista un centru indepartat de stele vizibile. Astronomii mult timp au crezut ca universul este heliocentric. Aceasta credinta a fost insa spulberata in 1920.

Soarele se misca sub forma de arc, directia actuala a lui fiind spre centrul sistemului solar. Astronomii la ora actuala recunosc ca acesta intra-adevar se deplaseaza exact asa precum Sri Yukteswar a descris-o.

Swami Kriyananda, un adept si sustinator al lui Sri Yukteswar, certifica ca varsta prezenta terestra este Dwapara Yuga, si nu Kali Yuga, cum se crede in ortodoxia hindusa. El spune ca omenirea isi urmeaza in mod firesc drumul recunoscand ca in ultimul timp:

-s-a produs o adevarata revolutie in utilizarea fortei de munca, in dezvoltarea masinilor si al utilajelor, intreprinderile private luand locul muncilor agricole si al asa zisei societati aristrocratice

-descoperirea si utilizarea energiei electrice

-utilizarea tot mai raspandita a energiei atomice

-o mare revolutie in modul de gandire al oamenilor, si o perceptie a universului tot mai mare, precum si o perceptie a realitatii, care este, in esenta, non-personala

Nenumaratele descoperiri revolutionare, anterior inimaginabile, inclusiv radioul, televiziunea, electronicele, telefonul fara fir, calculatoarele tot mai sofisticate, aparatele de zbor planetar si extraplanetar, aparatul foto printre care si cel Kirlian, softuri de vindecare prin unde alfa, beta si theta, masini ale timpului, chirurgia cu laser, energia eoliana, tendinta spre cercetari si inventii mai ecologice, revenirea la o hrana mai sanatoasa sau chiar trecerea la o hrana vegana, precum si alte descoperiri de marca in fiecare domeniu in parte – atesta clar ca am iesit demult din Kali Yuga, indreptandu-ne cu pasi mari spre noi si noi descoperiri, noi si noi prefaceri. Normal ca inca omenirea se afla in aceasta Yuga la inceput de drum si e normal sa existe inca tare si moduri de comportamente preluate din trecuta Yuga. Dar faptul ca psihologia s-a schimbat foarte mult in ultimul timp, trecand de la psihologia conventionala la cea transpersonala si holistica, iar mai apoi NLP-ul care ia un avant tot mai mare in lume, specialistii in domeniu intelegand ca vindecarea credintelor si valorilor nu tine doar de intelect ci si de emotii, omul fiind intr-adevar o mare forta atunci cand vederile, credintele si valorile lui devin mai pozitive, mai progresiste, credinta in el insusi accelerandu-se tot mai mult, faptul ca din ce in ce mai multi oameni doresc schimbarea si chiar se indreapta spre alte solutii si un alt drum, preferand de data asta cooperarea si cocreerea, atesta clar ca inaintam din ce in ce mai mult si din ce in ce mai multi spre noi credinte si valori de viata cu mult mai sanatoase si mai benefice, in care binele comun este de data asta cu mult mai preferat celui individualist, egotic. De asemeni, marele avant pe care a luat-o miscarea feminista in ultimul timp, atesta de asemeni dorinta cooperarii si a respectului si in sanul familiei, atat femeile cat si copiii nemaidorind a fi bruscati si violentati. Mai apoi, precum se poate vedea in ultimii ani, exista din ce in ce mai multe femei care opteaza pentru meserii de conducere, dorind in acest fel sa ateste ca si ele sunt la fel de valoroase ca barbatii. O vizibila unitate si acceptare se poate vedea si intre rase, casatoriile mixte nemiafiind o noutate, ceea ce atesta ferma dorinta de unitate a omenirii, vazandu-se valoarea fiecarei persoane in parte, in locul culorii, a gintei sau a treptei sociale din care acestia fac parte. Cu siguranta ca in urmatoarea perioada, vechile sisteme vor fi si mai mult schimbate, omenirea cautand in acest sens solutii din ce in ce mai viabile. Deja se vede clar tendinta si dorinta de dezvoltare sufleteasca, punctul forte in urmatoarea perioada punandu-se pe sentimente in loc de intelect, sigur ca si acesta avand si pe mai departe rolul lui, dar nu cel prim asa cum l-a avut pana acum. Eu una, cred cu toata certitudinea, ca suntem suficient de pregatiti, incat sa gasim cele mai bune solutii si in ceea ce priveste dezvoltarea sentimentala, mergand in paralel si cu dezvoltarea stiintei, gasind in final un echilibru perfect intre cele doua parti ale fiintei noastre. Sigur ca inca suntem la inceput de drum, dar asta nu inseamna ca va dura mult pana cand sa gasim un raspuns si in acest sens. Stiu ca suntem niste deschizatori de drumuri, dar mai stiu si ca suntem cu adevarat vrednici in a crea minuni in orice domeniu ne dorim, asa cum deja suntem pregatiti sa acceleram si dezvoltarea sufleteasca din ce in ce mai mult. Stiu ca multi vad pericole si distrugeri diverse, eu insa vad progres, vad o trecerea de la ego la bunavointa, de la criza la expansiune. Si asa precum zicea si Aivanhov, prefer sa vad binele peste tot, sa vad progresul si cresterea, egal de cine ce doreste sa vada.

Cu drag Ramona

Anunțuri

6 răspunsuri

 1. Personal cred ca nu se pot face preziceri exacte .. asta datorita evolutiei constiintei maselor .. asa ca noroc ca lumea s-a mai trezit si ca nu s-au realizat prezicerile rele din Kali Yuga .. cu distrugerea mare finala .. in care doar foarte putini vor supravietui … vremurile ale oricum sunt trecute .. indiferent de Yuga in care ne aflam … ca inca mai e Kali Yuga sau Dwapara Yuga … lumea se indreapta cu pari mari spre epoca de aur .. deci sa vedem impreuna binele peste tot pentru a-l aduce cat mai repede in manifestare.

  1. pana cand vom intra in Satya Yuga adica epoca de aur, mai e mult si bine, adica cateva mii de ani buni, dar, deja ne aflam in epoca de tranzitie adica cea de bronz, ceea ce e tot bine, fiindca incet, incet, credintele care au animat Kali Yuga vor fi schimbate, oamenii vor invata sa lucreze cu energia electrica, ca mai apoi in Treta Yuga, Epoca de argint, care e ceva mai lunga ca Dwarapa Yuga, sa invete sa lucreze cu energia magnetica, clarviziunea, telepatia si levitatia devenind un lucrur normal, si abia dupa, in Satya Yuga care e cea mai lunga, vor invata sa le poata uni……putand in sfarsit sa inceapa surprizele….adica, partea cea mai faina……asta daca omul merge in ritm cu lumea…..

 2. Cherlea Magdalena | Răspunde

  MUUUULTUMESC ENTRU ACEST SUPERB MATERIAL TRANSMIS PRIN ACEST LINK! TE PUPACESC DRAGA RAMONA !SARUT MINA PENTRU TOT CE TANSMITI!FII BINECUVITATA!

  1. pupicei si pentru tine Magda

 3. Si totusi, degradarea morala este vizibila cu ochiul liber, de la un deceniu la altul. Educatia e tot mai slaba, coruptia e mai fara rusine. Descoperirile stiintifice nu fac totdeauna bine, de ex. televizorul are o influenta nefasta – -si s-au scris carti serioase pe tema asta, bazate pe studii stiintifice din America. Energia atomica nu este perfect stapinita sau e tratata cu superficialitate, dovada accidentale nucleare, ultimul la Fukushima, cu consecinte trecute sub tacere, ignorate pe termen lung, plus celelalte tipuri de poluare. In final, nu cred ca noi traim mai sanatos decit acum 50 sau 100 de ani. deci unde e evolutia, in afara de tehnica?

  1. ai dreptate Dan, inca credintele, valorile si actiunile a o parte din semenii nostri se bazeaza pe credintele, valorile si actiunile dezvoltate in Kali Yuga….dar asta se intampla doar cu un anume numar de persoane……la cealalta extrema insa, cei ce au ajuns la o stare acuta de nonsens, au inteles ca vechea directie n-aduce fericire si implinire, astfel ca si-au inceput cautarile, actionand intr-o directie mai buna, mai inalta. Sa stii ca tendinta de a urma un drum spiritual si de schimbare a credintelor si valorilor vechi si perimate am vazut la multi semeni de ai nostri, aflati atat in tara la noi cat si in diverse tari ale lumii. Peste tot gruparile spirituale s-au inmultit, si chiar si in tari profund materialiste am vazut bisericile si templele pline, ceea ce e un semn mai mult decat imbucurator. Asta inseamna ca deja omenirea este pregatita sa insamanteze noi concepte si valori. Sigur ca inca multi nu stiu cum sa o faca, dar faptul ca deja se lucreaza pe vindecarea emotiilor si schimbarea vechilor credinte, e un semn ca omenirea a pornit-o intr-o noua directie. Cand tot mai multi semeni vor avea emotiile vindecate si credintele schimbate, marele bummm se va intampla, omenirea fiind in sfarsit apta sa o porneasca in noua directie aleasa in cooperare, comuniune si conlucrare facuta in asa fel, incat sa fie spre binele comun. Momentan se afla in faza de vindecare si schimbare de credinte dar, in ritmul in care se lucreaza peste tot in lume, psihologia holistica, transpersonala si pozitiva luand un avant tot mai mare, eu cred ca nu va dura f mult sa se si intample aceasta asa zisa minune. Ca sa intelegi mai bine unele aspecte, am scris un nou articol care sper sa iti fie de ajutor, facandu-te sa intelegi mersul vremii cu mult mai bine. Acest articol, il poti gasi aici: https://caleaspretine.wordpress.com/2012/07/11/fii-in-echilibru-cu-tine-insuti-si-cu-ceilalti/
   sa ai o zi minunata si plina de bucurii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: