Minunile exista doar daca si tu faci pasi in directia dorita…..

Bine ai revenit pe caleaspretine,

Fiindca in ultima perioada vad foarte multe mesaje despre 2012 care ne ofera pe tava tot felul de minuni, iata ca printre acestea, am intalnit si un altul care rezoneaza foarte mult cu punctul meu de vedere, cu credintele si viziunile pe care le am despre ce e posibil sa fie si ce e imposibil sa se intample. Inca de la inceput, doresc sa atentionez persoanele care au urmat cursuri de reiki sau orice alte cursuri spirituale, ca nu am absolut nimic cu alegerile pe care acestea le-au facut si drumul pe care il urmeaza, desi in articolul de mai jos exista cateva paragrafe care ii vizeaza si pe ei. Sunt insa de acord ca oricat de multe minuni asteptam, e imposibil sa inaintam ca fiinte umane fara a munci noi in mod personal pentru imbunatatirea vietii noastre, pentru vindecarea emotiilor dureroase pe care le avem, schimbandu-ne in paralel si credintele limitative care ne-au creat corpul durere si care ne mentin in trairi distorsionate, actionand mai apoi in noul sens ales. Minuni ca cele asteptate de unii semeni la finele acestui an, nu au existat nici inainte in istoria omenirii si cu siguranta ca n-au sa existe nici de acum incolo. Indiferent ca a venit Patanjali, Lao Tze, Buddha, Zoroastru, Iisus sau oricare altul ca sa ne aduca invataturile de baza care ne duc spre eliberare, nici unul dintre ei n-a creat minuni de ascensiune in masa, ci au indemnat oamenii sa inceapa munci individuale de transformare si eliberare. Asta au facut toti sfintii si maestrii inaltati care au populat pamantul din vechime si pana in zilele noastre, de la care ar fi bine sa luam exemplu, incepand munca cu noi insine, daca chiar ne dorim cu adevarat sa avem si rezultate viabile.Daca ar fi altfel, cu siguranta ca un maestru inaltat, si-ar fi inaltat si discipolii doar pocnind din degete. Dar in loc sa faca asta, toti si-au pus discipolii la munca, acestia inaintand fiecare in parte, prin putere si potenta proprie, unii mai mult, altii mai putin asa cum a fost printre altele si pe vremea lui Iisus, cand apostolii au reusit sa inainteze mai mult decat ucenicii, care au inaintat mai mult decat marea multime care a aderat la invataturile Lui, acestia inaintand mai mult decat cei ce au preferat sa se mentina in vechile credinte si valori. Bunaoara Iisus daca tot am vorbit despre El, ne-a trasat clar drumul pe care il avem de parcurs si anume:

-abtine-te in a te judecat pe tine si semenul tau, judecata apartinand doar Lui Dumnezeu

-iarta-te pe tine si semenul tau

-iubeste-te pe tine si toata creatia

-fii recunoscator pentru tot ceea ce primesti

-daca vrei sa experimentezi ceva, acel ceva intregindu-te ca Om in drumul tau spre inaltare, aducand in tine pace si armonie, fii constient ca deja ai ceea ce atragi prin insasi emisia facuta

-raspunsurile la intrebari le gasesti in tine, intra deci inlauntrul tau si in tacere cauta-l pe Dumnezeu

-ai grija ca fiecare parte a fiintei tale sa raspandeasca Lumina, mentinand in aces scop toate tortele aprinse, facand astfel din fiinta ta un templu Divin cu sapte incaperi/nivele, fiecare dintre nivele avand un Inger Gardian care iti va releva propriile raspunsuri care se potrivesc fiecarei incaperi/nivel in parte – la timpul potrivit

Am folosit cuvintele mele pentru a descrie pasii oferiti noua in dar de Iisus, pasi care unui cunoscator ii pot releva cu usurinta propriul drum pe care il are de parcurs si anume: vindecarea emotiilor, schimbarea credintelor, eliberarea de trecut, trairea in timpul prezent, unirea celor doua parti ale fiintei si anume subconstientul-experimentul terestru cu supracostiinta-experimentul spiritual, gandul-cuvantul si fapta astfel una devenind cu Vointa Divina, unindu-se prin iubire in mijlocul fiintei-adica inima, actionand mai apoi cu multa perseverenta in noul sens ales etc. Fiecare in parte este desemnat sa parcurga aceste etape in mod individual, drumul propriu fiind important, deoarece  fiecare dintre noi suntem unici, avand emotii diferite, trairi diferite, experiente diferite, credinte si valori diferite. Parcurgand etapa cu etapa, cautatorul devine constient de inceputul unui experiment, pasii parcursi si rezultatul la care a ajuns, putand in acest caz, ca in cunostinta de cauza fiind, sa isi schimbe acele credinte si valori care l-au indreptat si mentinut in experimente care i-au creat emotii dureroase, disturbante, toxice. Cu cat va elibera mai multe programe contrare esentei a ceea ce este, cu atat Lumina din el va deveni mai puternica, ochiul mai clar, putand sa vada lucrurile cu o claritate mai mare, castigand astfel intelepciunea de a-si exprima noi alegeri, care sa concorde de data asta cu cea mai inalta frecventa a fiintei a ceea ce este, fiintand in trairea celor mai inalte sentimente in locul celor dureroase.

Sigur ca aceasta este doar parerea mea, asa cum articolul de mai jos releva parerea altui semen, tu de asemeni putand avea parerea ta personala, pe care chiar te rog sa ti-o exprimi. Frumusetea acestei Planete exista chiar in diversitate si unicitate, in asta constand de fapt magia prin care suntem atrasi in acest plan de experiment.

Dar iata si materialul despre care am vorbit la inceputul acestui articol si pe care l-am pastrat exact asa precum acesta a fost scris:

” Cu cât avansăm în acest an atât de mediatizat, cu atât mai mult mă întâlnesc cu expresii mai diverse  ale așteptării și anticipației. Anul 1000 al erei nostre a adus anticipații asemănătoare, la fel și anul 1666, când se credea că va veni Anticristul. Apoi anul 2000. Toate date calculate de interpreți ale profețiilor. Iar acestea sunt doar datele majore, pentru că între ele au existat pe puțin alte cincizeci de profeții conform cărora lumea avea să se termine sau cataclisme planetare aveau să scuture Pământul. Numai în zilele noastre alertele false cu privire la diverși meteoriți, la planeta Nibiru sau la cine mai știe ce corp gigantic au fost de ordinul zecilor. Toate acestea nu fac decât să sperie lumea și să le ofere o perspectivă grăbită asupra vieții spirituale. Anul 2012 nu este sfârșitul calendarului mayaș, și chiar dacă ar fi, de ce trebuie să îl respectăm noi? Istoria noastră începe cu mult înainte de anul 3113 înainte de Hristos, care marchează începutul calendarului perpetuu mayaș și în mod logic bănuim că va ține mult mai mult decât acesta. Dezinformarea este în floare. Mayașii nu au făcut nicio profeție. Ca individ care a studiat amănunțit cultura maya, cultul lor, legendele și cosmologia lor, pot spune foarte clar că mayașii nu au făcut nicio profeție. Niciun an fatidic, absolut nimic. Au calculat alinieri planetare, eclipse de Lună și de Soare, orbite ale planetelor, însă nici urmă de profeție. Dacă nu credeți, căutați literatura de specialitate, cărți despre ei și cultura lor și vă veți convinge singuri. Vorbim despre mayași ca despre vechii atlanți sau despre  o civilizație moartă, care nu poate vorbi pentru sine. Greșit… Mayașii trăiesc și astăzi în Mexic, Guatemala, Belize și San Salvador și culmea, nu au habar să fi făcut vreo profeție despre sfârșitul lumii. Nostradamus nu a prezis nimic pentru niciun an anume, însă cei care au studiat catrenele sale și au făcut comparații cu evenimentele ce deja se întămplă au emis teorii. După același pricipiu, aș putea și eu dovedi fără urme de îndoială, cu catrenele sale în față, că Nostradamus a prezis nu numai anul 2012, dar și suspendarea lui Traian Băsescu, referendumul, Olimpiada și ce am mâncat la micul dejun.

Este un semn de declin spiritual momentul în care o civilizație așteaptă salvarea din exterior. Anul 2012 aduce speranțe oamenilor prea leneși pentru a se îngriji de propriul drum spiritual. Trecem în dimensiunea a cincea, spun oamenii, iar când îi întreb ce este dimensiunea a cincea sau câte dimensiuni sunt, nu îmi poate spune nimeni. O să trăim o sută de ani, o să avem clarvedere, o să facem telekinezie și o să vedem îngerii. Să ne trezim la realitate, dragii mei. Aceste lucruri le veți primi, da, dar nu în 2012, nici în 2050 nici peste 1000 de ani, le veți primi când le veți merita. Când veți face ceea ce este de cuviință pentru a urca pe scara inițiatică a umanității, a iubirii de aproape, a milei și a iubirii necondițiomnate. Și este o scară pe care fiecare trebuie să o urce, fie că mai devreme sau mai târziu și nu o scară rulantă pe care urcăm precum oile și ne trage cineva în sus fără să facem nimic. Evoluția spirituală nu se face în grup, ci individual. Iar evoluția individuală nu se face doar de individ prin lucrul cu el însuși, ci și prin lucrul său în iubire pentru semenii săi. Văd atât de des oameni spirituali, care îmi fac un pomelnic cu câte grade de Reiki și de radiestezie au, cu ce vârstă astrală au ei și cu câte sisteme de bioenergie stăpânesc, cu cursuri de astrologie, de șamanism și de channeling, încât îmi vine să plâng știind că nu le folosesc la nimic decât să îi facă pe alții neștiutori și înapoiați. O disciplină vindecătoare precum Reiki a devenim mod de înavuțire și în paralel, o decorație pe un piept care stă să pleanească de orgoliu. Evoluția spiriuală vine odată cu munca în folosul celorlalți, cu sacrificiul de sine și cu credința în Dumnezeu, nu cu date fixe. Să nu așteptăm nave extraterestre care o să coboare din nori să ne ducă pe alte planete, pentru că nu vor fi. Suntem prea orgolioși, prea înapoiați și prea violenți ca rasă pentru a înțelege ajutorul oricărei ființe dezinteresate și nu am face decât să pornim un conflict cu ea. Să nu ne așteptăm să vedem brusc pe 21 Decembrie 2012 îngerii care să ne ia de mână și să ne ducă în Cer, pentru că nu se va întămpla așa ceva. Doar cei care muncesc și își câștigă acest drept vor avea astfel de privilegii, iar asta nu va ține de o dată calendaristică. Să nu ne așteptăm să apară Iisus și să ne rezolve el toate problemele, pentru că nu el le-a creat, ci tot noi. Să încetăm să ne mai facem iluzii legate de viitor, pentru că tot iluzii vom culege. Mai bine să lucrăm în prezent pentru noi înșine și pentru ceilalți. Îngrijindu-ne prea mult de câți bani vom lua pe recoltă, uităm să îngrijim semințele. Certându-ne prea mult pe pământ uităm să îl arăm și va deveni sterp. Îngrijiți-vă în fiecare moment de suflet și de bunăstarea celorlalți și cu siguranță tot cea ce vă doriți de la 2012 va veni în clipa următoare, însă continuînd să sperați și să vă creați iluzii, ceea ce vreți de la 2012 nu va veni nici pe patul cel din urmă. ”

Sursa: http://asterionmage.blogspot.ro/

Iti multumesc drag suflet ca citesti aceste randuri. Indiferent de cine ce ti-a spus, doresc sa iti reamintesc, ca tu esti minunat exact asa cum esti, avand o totala putere de a-ti face propriile alegeri de viata si trairi. Tu esti maestrul, artizanul, artistul si admiratorul propriei tale vieti. Cum va fi pentru tine acest an si urmatorii, depinde doar de tine.

cu drag Ramona

” Legea Liberului Arbitru inseamna ca Dumnezeu iti ofera alternative, te indruma pe calea care este buna pentru tine, insa nu te obliga sa o urmezi. Tu ai dreptul sa refuzi ajutorul Divin. Daca ai probleme si incerci sa ti le rezolvi, stii ca te poti ruga pentru ajutor dar nu o faci, preferand sa refuzi ajutorul Divin. Este foarte corecta si plina de intelepciune acea vorba din popor: „Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista”. by laryboss

„Norocul nu este altceva decat momentul in care starea de deschidere interioara si ocazia se intalnesc fata in fata…” (Deepak Chopra)

Si fiindca acest articol se vrea unul in care sa fie observabile cat mai multe viziuni, iata si ce spune Deepak Chopra in cartea Cele 7 Legi Spirituale ale Succesului-aparuta la editura Mix – despre drumul pe care un suflet il are de urmat…..

Legea 1 – LEGEA POTENTIALITATII PURE (LEGEA UNITATII)

“In stare esentiala, noi suntem constiinta pura. Constiinta pura este esenta noastra spirituala.”

Universul nu iti refuza nimic. Totul este posibil. Totul devine posibil in momentul in care stii ce-i ceri, in momentul in care stii ce-ti ceri. Poti fi liber, implinit. Actiunile tale pot deveni manifestari a ceea ce iti doresti In momentul in care ajungi sa te cunosti cu adevarat, in momentul in care afli cine esti cu adevarat, ce iti doresti si care sunt dorintele tale, vei reusi sa te conectezi la acea forta care guverneaza universul. In momentul in care intelegi ca eul tau este creator si ca detine potentialitatea, vei reusi sa atingi ceea ce isi doresti.

Interiorul iti releva ce trebuie sa faci in exterior. In momentul in care inveti sa iti adresezi intrebarile potrivite, vei primi si raspunsurile potrivite. Nu ar trebui sa te miri. Cele mai eficiente solutii, idei si rezolvari sunt cele din interior. In momentul in care ajungi sa te descoperi pe tine, te vei conecta la univers si la resursele universului. Atunci mintea trebuie sa fie deschisa pentru a primi ceea ce universul are si poate sa ii ofere. Putem aplica aceasta lege, spune Deepak Chopra, prin rugaciune, prin meditatie, prin conectarea la natura, prin introspectie. Evita sa judeci si foloseste-te de tacere. Cunoasterea de sine poate incepe cu privitul unui copac in floare…

Legea 2 – LEGEA DARUIRII (LEGEA CONSACRARII)

“Corpul nostru se afla intr-un schimb constant cu corpul universului; mintea noastra interactioneaza dinamic cu mintea cosmosului; energia noastra este o expresie a energiei cosmice.”

Universul functioneaza prin intermediul interactiunilor dinamice. Intentia este cea care produce crestere si favorizeaza schimburile dinamice. Daruirea sincera genereaza primire sincera. Daruirea voluntara atrage energia pozitiva. Lucrurile curg catre tine ca un rezultat al acestui schimb. Indiferent de forma, ceea ce este cu adevarat valoros in univers si merita sa fie daruit si primit se multiplica. Pentru a primi, trebuie sa daruiesti la randul tau. In momentul in care esti dispus sa daruiesti ceea ce doresti sa primesti, in mod firesc vei primi. In momentul in care daruieste mai mult decat primesti, dinamica universului va actiona in beneficiul tau si te va recompensa intr-un mod fabulos.

Daca primesti ceva valoros, daruieste la randul tau ceva valoros. Daca vrei sa ai parte de afectiune, imparte afectiune la randul tau. Darul dat sau primit poate sa insemne un zambet, o floare, un compliment in care crezi sincer, un gand pozitiv… Este un inceput pentru a pune in aplicare legea daruirii…

Legea 3 – LEGEA KARMEI (LEGEA CAUZEI SI A EFECTULUI)

„Indiferent daca suntem de acord sau nu, tot ceea ce ni se intampla in acest moment este rezultatul unei alegeri facute in trecut.“

Ceea ce semeni este ceea ce culegi. Orice actiune produce o reactie, orice actiune are anumite consecinte. Daca faci bine, binele se va revarsa la un moment dat in viata ta. Daca faci rau, mai devreme sau mai tarziu, raul se va intoarce asupra ta. Fiecare actiune produce reverberatii. Viitorul tau este construit de actiunile pe care le faci in prezent. Chiar in acest moment, viitorul tau se contureaza prin ceea ce faci. Daca vrei un viitor mai bun, pentru a crea viata pe care ti-o doresti, incepe chiar din acest moment sa actionezi. Actioneaza pozitiv. Daca vrei ca actiunile tale sa aiba rezultatul scontat, nu opta pentru actiuni care ii lezeaza si ranesc pe ceilalti. Alege actiuni care aduc fericire si succes celor din jur. Ai intotdeauna de partea ta alegerile. Accepta responsabilitatea alegerilor si a actiunilor tale. Alegerile constiente pot deschide drumuri nebanuite…

Legea 4 – LEGEA MINIMULUI EFORT (LEGEA NON-REZISTENTEI)

“Iarba nu se straduieste sa creasca, ea creste pur si simplu. Pestii nu invata sa inoate, inoata pur si simplu. Florile nu fac eforturi ca sa infloreasca; infloresc pur si simplu. Aceasta este natura lor inerenta. Natura merge intotdeauna in sensul efortului minim.”

In univers nu guverneaza intotdeauna acelasi legi ca si in societate. Societatea ne invata ca trebuie sa muncim din greu pentru ceea ce vrem, sa ne zbatem, sa luptam cu toate fortele noastre. Universul ne arata ca decizia potrivita este cea luata firesc, fara eforturi, fara lupte interioare, in consonanta cu interiorul tau, cu natura exterioara si cu tot ceea ce se afla in jurul tau, ascultandu-ti intuitia.

Nu trebuie sa te lupti crancen cu viata. Nu i te opune. Lasa-te dus de ea. Cu cat te lupti mai mult, cu atat mai mult vei da gres. Este suficient sa raman conectat la tine insati si la actiunile tale, iar ceea ce iti doresti se va realiza fara efort.

Ca sa aplici in viata de zi cu zi Legea Minimului Efort:

– invata sa accepti

– invata sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce ti se intampla

In momentul in care esti sigura ca un anumit lucru este cel mai potrivit pentru tine si il simti ca atare, mai mult ca sigur ca acel lucru este cel mai potrivit pentru tine. Vei realiza acel lucru fara stradanii si sacrificii. Realizarea lui nu ti se va mai parea o corvoada. Va avea loc firesc, natural. In armonie si iubire…

Legea 5 – LEGEA INTENTIEI SI A DORINTEI

“Energia si informatia exista pretutindeni in natura. De fapt, la nivelul campului cuantic nu exista nimic altceva decat energie si informatie. Iar acest camp cuantic este influentat de intentie si de dorinta.”

Dorintele se pot concretiza atata timp cat crezi in potentialitatea lor. Dorintele devin cu adevarat puternice in momentul in care in spatele lor se afla intentii puternice. In functie de intentia indreptata asupra unui obiect care se afla in atentia noastra, se vor contura si premisele temporal ale realizarii dorintei noastre. Daca inveti sa valorifici puterea intentiei, poti crea orice din ceea ce iti doresti.

Tu ocupa-te de ceea ce este cu adevarat important, iar universul se va ocupa de detalii. Traseaza-ti clar dorintele. Lanseaza-le in campul potentialitatii pure. Fii convins ca vor da rezultate concrete. Fii convins ca universul va gasi o metoda (chiar daca nu este metoda pe care ti-ai dori-o) de a-ti indeplini acea dorinta. Daca actionezi astfel incat intentia sa devina posibilitate, universul incepe deja sa lucreze pentru tine.

Legea 6 – LEGEA DETASARII

“In momentul in care renuntam la atasamentul fata de rezultate, combinand intentia focalizata cu detasarea de fructele ei, vom obtine cu siguranta ceea ce ne dorim.”

Detasarea nu inseamna a te baza pe sansa pura sau a rataci in viata fara obiective sau teluri anume. Detasarea nu inseamna lipsa de implicare. Nu inseamna a renunta sa-ti mai doresti. Detasarea inseamna sa renunti la a fi atasat de ceea ce iti doresti. Detasarea inseamna sa existi fara zbatere, traind in pace cu tine si cu ceilalti, in convingerea ca cineva se ingrijeste de binele tau si se asigura ca, mai devreme sau mai tarziu, vei avea acel ceva. Detasarea creeaza premisele evolutiei. Poti actiona si lucra mai eficient atunci cand esti detasat.

Nu trebuie sa te ingrijorezi ceea ce ti se intampla sau ti se va intampla. Nu intotdeauna poti controla ceea ce ti se intampla. Traieste, dezvolta-te si ceea ce este menit sa se intample se va intampla. Daca vrei sa obtii ceva, renunta sa mai fii atasat fata de acel ceva. Ai incredere ca vei obtine cel mai bun rezultat. Fii convins ca ai sau ca vei avea ceea ce iti doresti. Aceasta lege a detasarii ne invata sa avem incredere in univers, in puterea legilor sale, in capacitatea sa de a ne arata drumul in viata.

Legea 7 – LEGEA DHARMEI (LEGEA MENIRII IN VIATA)

“Orice om are un talent unic si o maniera unica de a-l exprima. Exista ceva ce putem face mai bine decat oricine altcineva din intreaga lume.”

Toate lucrurile au un scop. Totul in viata are o menire. Existenta fiecaruia dintre noi este legata de un scop anume. Menirea noastra ca fiinte umane este pur spirituala. Trupul este doar o manifestare fizica a spiritului. Ne aflam pe acest pamant pentru a ne descoperi spiritual, pentru a ne identifica identitatea launtrica.

Fiecare dintre noi are datoria de a darui putin din el celorlalti. Fiecare dintre noi are un dar unic de daruit celorlalti, un talent pe care trebuie sa-l impartaseasca, un lucru pe care il realizeaza mai bine decat oricine altcineva. Nu putem fi impliniti cu ceea ce suntem decat in momentul in care ne manifestam talentul, daruindu-l astfel si celorlalti. Nu putem fi in armonie si fericiti cu ceea ce suntem decat in momentul in care putem darui din ceea ce ne-a fost daruit in mod special.

Si dupa cum ne spune Deepak Chopra, menirea noastra in viata are in vedere urmatoarele aspecte:

-ne aflam aici pentru a ne afla Adevaratul Eu

-ne aflam aici pentru a ne descoperi si a ne exprima talentele

-ne aflam aici pentru a servi umanitatii, pentru a ne implini menirea fata de ceilalti

Nu suntem pur si simplu niste seminte purtate de vant. “Orice samanta contine in ea promisiunea a o suta de paduri”

sursa: Garbo

Anunțuri

8 răspunsuri

 1. Cherlea Magdalena | Răspunde

  MULTUMESC ,MULTUMESC,MULTUMESC !TE IUBESC ,mereu citind Linkuriile cu MATERIALEL acestea imi dau O SENZATIE DE BUCURIE DE COPIL carea primit UN CADOU SUPREM !MULTUMESC PENTRU CADOURIILE SPIRITUALE !PACE SI LUMINA!

 2. Multumesc Ramona .. pentru acest material foarte util in drumul pe care il avem de parcurs .. cat despre 2012 si eu consider ca s-a fabulat mult .. pentru bani desigur .. a fost o mina de aur pentru multi .. personal consider ca la sfarsitul acestui an nu se va apasa pe un buton si gata se va schimba totul … e bine sa nu ne facem iluzii in sensul asta .. evolutia spirituala se va face prin munca, in primul rand cu noi insine si apoi la nivel de mase .. deci schimbarea va veni gradual si se va face doar prin noi insine si nu va fi adusa nici cu OZN-ul si facuta de fiinte extraterestre si nici nu va cadea din cer .. desi din cer cade si va cadea prin gratie divina doar energie potentatoare..
  Chiar daca va fi un contact oficial recent cu alte entitati .. pentru ca se stie ca nu suntem singurele fiinte in univers .. contactul cu ei fiind facut de mult … nu cred ca ei vor interveni in evolutia spirituala .. ci mai degraba in cea materiala .. ei ajutandu-ne si acum .. pentru ca se stie ca supravegheaza Pamantul din spatiu si-i mai corecteaza unele distorisiuni .. vortexuri de negativitate .. etc pentru a mentine Pamantul intr-o stare de echilibru .. deci in evolutia spirituala a noastra eu consider ca aliatul principal estesi va fi energia potentatoare pentru ca este cert .. pe Pamant acum cade mai multa energie .. a intrat si va intra cu drepturi depline in centura fotonica la sfarsitul acestul an .. ceea ce inseamna o potentare si o transformare graduala a tot ce este viu .. deci ajutorul divin deja este dat .. in rest totul depinde de noi … schimbarea vine .. dar va veni asa cum am spus prin noi insine .. prin munca noastra

 3. iftimie dumitru | Răspunde

  Din intamplare am descoperit ceva minunat!!!
  Nu credeam sa existe astfel de persoane care sa ne poata invata atat de simplu lucruri extraordinare!!!!
  Multumesc Ramona sau orcine ai fi!

  1. daca rezonezi Dumitru cu astfel de subiecte, gasesti si alte conferinte de gen, prezentate de data asta de: Anthony de Mello, Papaji, Aivanhov si alte cateva suflete deosebite – in folderul cu filme

 4. oare sunt singurul care am avut lacrimi in ochi odata citite legile? si simtindu-le?

  1. Mie mi se pare minunat ceea ce ti s-a intamplat, fiindca doar un suflet care a trait candva dupa aceste legi cunoscandu-le pretiozitatea, poate sa simta ceea ce tu ai simtit.

 5. La fel ca-n microcosmos,si FERICIREA de a gasi acest blog se compune din clipe!Minunat!Am trimis,spre proba, la 2 prieteni sa vad ce zic!?! Mii de multumiri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: