Cele trei euri

Bine ai revenit pe caleaspretine

M-am gandit ca in materialul de fata, sa iti prezint cateva idei esentiale din invatatura Huna. Imi place aceasta metoda, chiar o folosesc si in munca cu clientii, indeosebi la recadrarea credintelor, la fel cum folosesc destul de des si EFT-ul, o alta metoda foarte buna pentru recadrare, existand de altfel pe blog, materiale bune si despre functionabilitatea si practica EFT. Ideea principala in Huna si nu numai, este ca omul are trei euri si anume: mintea subconstienta, mintea constienta si supraconstiinta. Mintea subconstienta preia in genere toate acele idei, credinte si valori preluate de undeva din afara, credinte si valori care de cele mai multe ori ne incurca in loc sa ne ajute in evolutia persoanala. Aceste credinte eronate, sunt in legatura directa cu emotiile inscrise in corpul durere. Tocmai aceste emotii si credinte distorsionate, il fac pe om sa traverseze experiente dureroase ca boli fizice, diverse pierderi, nereusite si multe altele. Cand acest corp al durerii este vindecat si credintele distorsionate sunt recadrate, omul poate sa inceapa sa devina constient de existent sa, putand in sfarsit decide de unul singur in ce masura doreste sa fie fericit si cum anume doreste sa isi implineasca visele. Cand omul ajunge la nivelul corpului constient, automat se dezvolta o intelegere a modului in care Universul functioneaza cu adevarat, putand sa traiasca centrat in aici si acum, partea cu trecutul care tinea de subconstient si care functiona prin ancore prefabricate, devenind inexistent, fiind asimilat de corpul constient prin cunoastere si intelegere directa. Doar in aceasta faza  de evolutie personala, poate functiona observatorul, adica mintea constienta in mod optim. Sigur ca Huna este mai mult decat simpla incantare a scurtei rugaciuni de iertare:

Dumnezeu eu te iubesc

Am gresit, iarta-ma

Iti multumesc!

Ca aceasta scurta rugaciune sa poata deveni cu adevarat eficienta, practicantul Huna are de facut niste pasi de dezvoltare personala nu tocmai usori, dar nici extrem de complicati. In materialul de azi si care a fost extras din cartea Stapanul constiintei de Serge Kahil King, doresc sa constientizezi pasii de inceput, pe care e bine sa ii parcurgi daca doresti sa scapi cu adevarat de toate acele probleme cu care acum te confrunti. Sigur ca un astfel de drum cere rabdare, abnegatie, perseverenta, motivatie si o puternica dorinta de schimbare, dar fiindca deja am parcurs o atare etapa, pot sa iti spun ca se poate, si ca poti sa o faci prin orice metoda doresti sa o faci, important e ca tu sa simti ca rezonezi cu adevarat cu procedeul ales.

Acum tu deja stii ca rolul acestui blog e sa devii constient de multiplele modalitati de autodezvoltare existente, din multitudinea acestor metode urmand ca tu sa ti-l alegi pe cel ce ti se potriveste cel mai bine. De aceea si arata acest blog atat de diversificat si colorat in tenta diverselor metode expuse aici. Adevarul e, ca atunci cand l-am creat, ma hotarasem sa il personalizez, sa il pun sub un anume tipar individual asa cum sunt si alte bloguri de dezvoltare personala existente. Punand insa widget-ul de sondaj pe pagina, mi-am dat seama ca exista mai multe preferinte si cerinte in acelasi timp, si uite asa, in incercarea de a multumi pe fiecare in parte, a ajuns ca acest blog sa fie unul care sa prezinte o multitudine de metode si invataturi diverse, continuand precum vezi tot pe aceeasi linie, sperand ca astfel sa aduc bucurie si cunoastere pentru fiecare cititor in parte. Ma opresc aici, fiindca vad ca m-am cam lungit ca o placinta, si mai ai de citit un material destul de lung, asa ca il las pe bunul si dragul Serge Kahil King sa iti povesteasca despre cele trei euri si alte cateva lucruri interesante si utile.

“ Oricine foloseste ochii ca sa vada si urechile ca sa auda, trebuie sa ajunga la concluzia ca lumea noastra si intregul univers opereaza pe baza unor legi si principii fundamentale. Putini dintre cei care au luminat pe altii au descoperit toate aceste principii sau o parte din ele, si au incercat sa le prezinte si celorlalti oameni.

Totusi, invariabil, principiile simple pe care le enuntau aceste mari spirite au fost adaugite, exagerate si distorsionate de catre cei mai putin luminati care au venit in urma lor. Buddha, de exemplu a evidentiat 8 pasi limpezi care conduc la perfectiune pe calea „Celor 4 nobile adevaruri” insa, in timp, budismul a devenit una dintre religiile cu ritualurile cele mai sofisticate din lume, iar invatatura simpla a fost aproape uitata in acest proces. Moise a alcatuit 10 porunci pentru evrei, dar rezultatul, in timp, a fost o imens de complicata religie. A venit Iisus si a redus intreaga Lege la doua „porunci” si tot esafodajul mondial al crestinatatii s-a dezvoltat de catre altii pe baza lor. Mahomed a scris Coranul sub inspiratie divina si a elaborat o religie simpla si dreapta bazata pe cunoasterea lui Dumnezeu si a cinci rugaciuni zilnice, insa la aceasta s-a adaugat si foarte amanuntita si codificata lege a Islamului alcatuita de altii. Este ca si cum unui om i s-ar arata o cale neteda si precisa spre fericire si apoi el s-ar lega la ochi intentionat, si ar incepe sa bajbaie temator incercand sa gaseasca din nou drumul. Evident ca procedand in felul acesta multi gresesc, se ratacesc luand-o pe alte cai si intr-un tarziu, dupa multa suferinta si incercari ajung sa-si scoata valul de pe ochi si sa recunoasca in sfarşit calea cea „dreapta”.

In filozofia Huna, Dumnezeu si Universul (perceput ca tot ceea ce este, a fost si va fi) sunt unul si acelasi lucru. Toti intemeietorii marilor religii ale lumii sunt de acord cu aceasta, desi adeptii lor tind sa se agate de clasificari si separari.

Iata in continuare care sunt principiile de baza ale acestei invataturi asa cum sunt ele studiate şi practicate de catre Ordinul Huna International:

1. Lumea este asa cum crezi tu ca este.

Acesta este principiul de baza al filozofiei Huna si inseamna ca tu iti creezi propriul tau univers pe baza experientelor personale si a impactului tau asupra realitatii prin credintele, obiceiurile, asteptarile, atitudinile, dorintele, temerile, judecatile, sentimentele tale si prin gandurile si actiunile tale consistente si persistente. Acest principiu mai contine si ideea ca prin schimbarea modului predominant de gandire, schimbi propria ta lume si totodata interactiunile cu restul universului, ceea ce face ca si restul universului sa „reactioneze” corespunzator.

2. Nu exista limite.

Nu exista limite reale intre tine si corpul tau, intre tine si alti oameni, intre tine si lume, sau intre tine si Dumnezeu. Orice impartire sau diferentiere folosita in prezentare are doar un rol de conventie care sa asigure functionalitatea. Cu alte cuvinte, clasificarea este doar o iluzie folositoare. O semnificatie suplimentara a acestui principiu este aceea ca potentialul creativ este nelimitat. Poti crea, intr-o forma sau alta, tot ceea ce-ti imaginezi.

3. Energia urmeaza calea atentiei.

Gandurile si sentimentele staruitoare, de care esti pe deplin constient sau nu, au intotdeauna un suport energetic. Atentia directionata este canalul atat pentru fluxul energiei biologice, cat si pentru cel cosmic.

4. Acum este momentul pentru putere.

Nu esti legat de nici o experienta a trecutului si de nici o perceptie a viitorului. In momentul prezent ai puterea de a schimba credintele false si obiceiurile negative care te limiteaza si sa plantezi constient semintele unui viitor ales de tine. Pe masura ce iti schimbi continutul mentalului, schimbi experienta de viata si nu este nici o putere adevarata in afara ta care ti s-ar putea opune pentru ca Dumnezeu este inauntru. Esti liber in masura in care iti dai seama de asta si actionezi ca o fiinta libera.

5. A iubi inseamna a fi fericit cu ceea ce ai.

Universul exista datorita iubirii in cele doua aspecte ale sale: de a fi si de a deveni. Oamenii exista datorita iubirii chiar si atunci cand nu recunosc aceasta. Insa cand recunosc iubirea, ei sunt fericiti asa cum sunt si sunt fericiti pentru ceea ce au devenit traind iubirea. In filozofia Huna, iubirea constienta este cea care creeaza fericirea. Nu este doar un efect colateral. Totul functioneaza mai bine, este mai bun, mai luminos si generator de armonie atunci cand acest principiu al iubirii este urmat in mod constient. Iubirea este singura etica necesara in filozofia Huna.

6. Toata puterea vine din interior.

Dupa cum s-a spus si anterior, nu exista nici o putere in afara ta pentru ca puterea lui Dumnezeu, sau Universul, lucreaza prin tine in viata ta. Tu esti canalul activ, mai mult sau mai putin constient, al acelei puteri, alegerile tale si deciziile tale doar o directioneaza. Nimeni nu poate avea putere asupra ta sau asupra destinului tau daca nu-l lasi s-o faca.

7. Eficienta este masura adevarului.

Intr-un univers infinit, pe care il postulează Huna, nu poate exista adevar absolut, in afara de Dumnezeu. In schimb, trebuie sa existe un adevar fundamental la nivelul individual de constiinta. Acest principiu este unul foarte practic, care iti permite organizarea si actiunea asupra informatiei in cel mai potrivit mod pentru atingerea scopului propus, asa incat „faptele” sa nu impiedice manifestarea acestei legitati. Orice organizatie sau sistem de cunoastere este privit ca o conventie utila si nu ca pe un fapt, pentru ca o organizare diferita a aceleiasi cunoasteri poate fi valabila si pentru alte scopuri. Cu alte cuvinte, toate sistemele sunt arbitrare, asa ca trebuie folosit tot ceea ce asigura adevarul prin eficienta si confirmare.

Acum propria ta dezvoltare si perfectionare este in mainile tale si aceasta cunoastere este o unealta pretioasa in transformarea constiintei. Pe masura ce o folosesti si traiesti conform principiilor sale, nu scapa din vedere esenta filozofiei Huna, aceste dezarmant de simple linii directoare pentru practica Huna:

Binecuvanteaza clipa prezenta.

Crede in tine insuti.

Asteapta-te la tot ce este mai bun.

Pe masura ce puterea din spatele acestor cuvinte simple este inteleasa si experimentata, devii din ce in ce mai capabil sa-ti creezi propria fericire si sa-ti conduci destinul.

Fiecare dintre noi este unic. Fiecare dintre noi experimenteaza viata altfel si nu exista doi oameni pe lumea asta, nici chiar gemeni, care sa manifeste exact aceeasi combinatie de talente si abilitati. Totusi, cu toate aceste diferente, cu totii impartasim aceeasi nevoie fundamentala de a ne stapani pe noi insine si aceasta lume in mijlocul careia traim.

Aceasta nevoie are multe nume si imbraca multe forme, si totusi este prezenta in orice fiinta umana. In lume domina astazi filozofia atingerii perfectiunii vietii prin controlul puternic al emotiilor, al oamenilor, al situatiilor si al lumii inconjuratoare. In mod evident, aceasta metoda nu functioneaza foarte bine.

Sistemul Huna vine sa prezinte o filozofie alternativa practica, care spune ca noi suntem cei care ne cream propria noastra realitate, ca avem puterea de a o schimba si ca drumul spre stele este cunoscut prin stapanirea, intr-un fel plin de iubire, a Sinelui nostru Suprem ascuns in centrul centrului fiintei noastre.

Potrivit filozofiei Huna, in fiecare dintre noi se manifesta aceasta constiinta a Sinelui pe trei niveluri: sinele subconstient, sinele constient si sinele supraconstient. Toate trei sunt aceleasi aspecte ale unui intreg, desi au functii si manifestari separate si trebuie sa interactioneze intr-o deplina armonie, ca o echipa, pentru ca o fiinta sa se bucure de o viata sanatoasa, fericita si implinita din toate punctele de vedere. Cand, dintr-un motiv sau altul, exista o dezordine sau un conflict intre ele, rezultatul poate fi boala fizica sau mentala si conditii sociale sau de mediu dizarmonioase, perturbatoare sau chiar distrugatoare.

Majoritatea psihologilor moderni accepta ideea unei minti constiente si a uneia subconstiente, dar cu toate acestea putini au ajuns capabili sa recunoasca si manifestarea celui de al treilea nivel: mintea supraconstienta. Din punctul de vedere al conceptiei Huna, supraconstientul este nivelul care iti permite revelarea naturii tale perfecte, analogic vorbind a Dumnezeului interior, a starii de Buddha, etc. Este nivelul de manifestare a fiintei reale.

Convingerile subconstientului

Convingerile, atitudinile si parerile subconstientului se formeaza in cea mai mare parte in copilarie. Modelul de viata religios si moral primit de copil prin cuvintele parintilor si prin exemple pot ramane active o viata intreaga, daca nu sunt schimbate de catre partea constienta. Pe masură ce constientul creste in cunoastere si experienta, poate rationa (evalua logic) in legatură cu datele primite, asa incat mai putine informatii gresite au sansa sa patrunda in banca de date a subconstientului. Dar in copilarie, subconstientul accepta practic orice primeste ca pe un fapt si actioneaza in consecinta. De exemplu, daca unui copil i se spune in mod repetat ca va raci daca sta cu picioarele ude, ku va inregistra asta ca pe un fapt, si putem fi siguri ca organismul va avea simptome de raceala ori de cate ori picioarele vor fi ude. Poate ca intre timp, omul a invatat ca nu exista nici o legatura intre picioarele ude si raceala. Totusi, pana cand constientul adultului nu invata sa comunice cu subconstientul sau, va raci ori de cate ori se va uda la picioare, pentru ca asta este convingerea pastrata de subconstient.

In domeniul religios divergenta poate fi la fel de importanta, daca nu chiar mai mult. A devenit aproape un cliseu sa vorbesti despre ateul de profesie care striga la Dumnezeu dupa ajutor cand se afla in pericol de moarte.

Ateismul este generat de catre mintea constienta, dar subconstientul inca mai crede in Dumnezeu. Este mai rau cand credinte religioase prost interpretate sau pline de grozavenii interfereaza cu pofta de viata si de realizare a cuiva.

Multe credinte, atitudini si pareri care se formeaza in primii ani se schimba pur si simplu fara vreun efort constient, iar multe altele se schimba la modul constient, cu usurinta.

Unele, totusi, par sa fie atat de mult blocate incat nici cu dalta si ciocanul nu le poti misca din loc. Aceasta devine o problema cand comportamentul si experientele pe care le atragi sunt neplacute, dureroase sau periculoase.

In toate cazurile in care comportamentul si experienta sunt dificil de schimbat, aceasta se intampla pentru ca exista credinte, atitudini si opinii stocate in biocalculatorul subconstient, care sunt pastrate acolo de una sau mai multe motivatii puternice. In ciuda oricarui comportament sau oricarei experiente negative care poate avea loc, motivatiile sunt intotdeauna pozitive. Subconstientul nu lucreaza niciodata impotriva a ceea ce crede el ca reprezinta cele mai bune interese ale tale. Din nefericire, presupunerile pe care se bazeaza convingerile sale pot fi foarte gresite. De exemplu daca ai crescut pe timpul Marii Recesiuni si ai fost expus convingerii ca toti oamenii bogati sunt lacomi, exploatatori, snobi, rai si drept urmare dezgustatori, ca adult vei constata ca in mod misterios nu esti in stare sa ai succes financiar, indiferent ce faci. Intr-un asemenea caz acel ku bine intentionat te va impiedica sa devii lacom, exploatator, snob, rau si profund dezgustator. Un alt exemplu, daca ai crescut intr-un mediu religios care te-a obisnuit cu ideea ca esti un pacatos bun de aruncat, ca adult vei descoperi ca iti este imposibil sa ai vreo stima de sine sau incredere in tine insuti, in acest caz, ku probabil incearca sa te fereasca de a-L supara pe Dumnezeu (si astfel sa fii pedepsit) din cauza pacatului mandriei.

Daca esti constient de convingerile tale pastrate in subconstient si de motivatiile care le fac sa fie active, atunci poti folosi logica si strategiile motivationale alternative ca sa faci schimbari. Problema este ca multe din convingerile subconstientului sunt foarte bine „ascunse” si trecute cu vederea. Ele sunt prea evidente pentru a fi observate, deoarece sunt percepute in planul efectelor, ca fapte in loc de a fi percepute ca si convingeri, sau deoarece sunt reprimate din constient de teama consecintelor schimbarii. Ca sa te dezvolti pe de-a-ntregul si pe deplin, trebuie sa cunosti continutul propriei tale minti; trebuie sa ajungi sa-ti cunosti subconstientul „pentru ca numai atunci vei ajunge sa-l stapanesti si sa-l luminezi”.

Sunt cateva cai de a face asta, si toate necesita timp si rabdare. Nimic valoros nu este obtinut fara efort, dar efortul poate fi si placut. In drumul tau catre cunoasterea subconstientului vei descoperi o lume plina de felurite si frumoase bogatii, la fel ca si zone de intuneric si durere. Este o calatorie pentru cei curajosi, cu spirit de aventura si hotarati.

Sunt doua metode de a cauta in propria ta memorie, ambele putand fi abordate din pozitii confortabile, intins sau sezand, intr-o incapere relativ linistita. Inainte de a incepe este bine sa te relaxezi cat mai profund, dar sa nu inchizi ochii.

Prima metodă o vom numi „vanatoarea de comori”, asa cum a numit-o si Max Long.

Incepe prin a-i vorbi subconstientului ca si cum ar fi o persoana si spune-i ca ai vrea sa te cunosti mai bine. Vorbeste-i de amintirea a ceva placut pe care ai vrea sa il readuci in memorie, si in joaca, provoaca-ti subconstientul sa sape in memorie dupa acel „fisier” si sa ti-l aduca repede si cat de detaliat poate. Sau, ca alternativa, ai putea doar sa-i ceri subconstientului tau sa aduca la suprafata amintirile lui cele mai placute. La inceput s-ar putea sa dureze ceva, dar de indata ce ku intelege ce vrei, te vei afla in fata unor experiente foarte interesante. Iti vei aminti de unele lucruri pe care le-ai uitat de tot. Sentimente si emotii de mult uitate vor reveni, aproape la fel de vii ca la inceput. S-ar putea chiar sa reexperimentezi senzatii tactile si mirosuri, mirosul unei placinte cu mere abia scoase din cuptor, de exemplu, sau vei simti frunzele uscate de toamna. Vei invata multe despre subconstientul tau, despre gusturile lui, daca vei continua acest exercitiu pe o perioada de cateva zile. Omisiunea unor amintiri particulare este de asemenea relevanta. S-ar putea sa vrei sa evidentiezi o anume experienta, dar ku va refuza sa ti-o aduca la suprafata. Acesta ar putea fi indiciul unui complex de anxietate sau o importanta convingere-bariera in legatura cu experienta respectiva si ar trebui tinuta sub observatie pentru investigatii ulterioare.

A doua metodă o numim „colectarea gunoiului”.

Pentru aceasta trebuie sa ai curaj pentru ca ii vei cere subconstientului tau sa-ti readuca in memorie cele mai urate amintiri in detaliu, in acest caz, scopul exercitiului este sa fii obiectiv, sa privesti detasat si sa iti dai seama ca tot ceea ce va fi adus la suprafata este doar informatie stocata, inclusiv sentimentele. Dupa ce vei capata mai multa experienta, vei fi in stare sa observi unul sau mai multe tipare care apar. Amintirile vor urma anumite teme care iti vor furniza indicii referitoare la tipul de convingeri conditionante care pot sa-ti limiteze dezvoltarea. De exemplu, ai putea gasi ca o serie intreaga de „cele mai rele amintiri” dintr-o anumita secventa au in comun teama de a nu fi respins sau nevoia ta de control. Cauta indiciile si fa notite pentru studii ulterioare.

Subconstientul tau comunica foarte bine prin intermediul simbolurilor, adeseori mai bine decat prin cuvinte sau amintiri.

Ca sa folosesti aceasta metoda, trebuie sa iti indrepti atentia in interior si sa te gandesti la o problema sau la o zona de interes din viata ta despre care vrei sa stii mai multe. Apoi spune: „da-mi o imagine” sau „da-mi un simbol” pentru lucrurile despre care intrebi. Prima imagine care-ti vine in minte, indiferent de cat de bizara sau deplasata ti se pare, este un mesaj simbolic despre punctul de vedere al subconstientului tau vizavi de chestiunea in cauză. Ca exemplu, poti sa te concentrezi pe o situatie de la serviciu si sa obtii o imagine a unei camere de tortura, ceea ce poate reprezenta ceea ce simte subconstientul tau despre serviciu. Este la latitudinea ta sa interpretezi simbolurile, iar unora li se pare mai usor decat altora. Totusi, poti sa-i ceri subconstientului sa-ti mai dea un simbol daca primul nu este destul de limpede. Un lucru important de retinut este ca aceste simboluri iti dau doar niste sentimente si convingeri comune pastrate in subconstient. Te rog sa nu faci greseala de a crede ca ele sunt predictive, altfel risti sa te sperii singur in incercarea de a face schimbări pozitive.

In incercarea de a furniza o forma care sa ajute convingerile subconstientului sa iasa la suprafata, aceasta metoda a comunicarii cu partea ku este avantajoasa din punctul de vedere al dialogului interior si/sau al argumentarii pe care multi oameni o experimenteaza. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti concentrezi atentia in interior si sa repeti patru propozitii, rar, de trei pana la cinci ori fiecare, cu pauza intre ele pentru orice raspuns interior. Raspunsurile vor veni de regula sub forma de cuvinte, dar cateodata ele pot fi niste raspunsuri pur fizice insotite sau nu de cuvinte.

Raspunsurile pozitive (cuvinte de incurajare, sentimente placute sau imagini pozitive) inseamna ca ai o buna sustinere din partea subconstientului pentru ceea ce vrei sa faci.

Raspunsurile negative (critica sau cearta, sentimente neplacute, tensiune musculara, imagini negative sau pur şi simplu nici un fel de raspuns) inseamna ca sunt niste blocaje la care trebuie lucrat. Daca raspunsurile obraznice vin sub formă de cuvinte, vei avea o imagine mai buna a convingerilor specifice implicate.

Cele patru propozitii sunt:

1. Pot (sunt capabil) sa

2. Am dreptul (merit) sa

3. Doresc sa

4. Vreau sa

Completati spatiile libere cu ceea ce doriti.”

Nota personala: In munca cu subconstientul, cel mai bine pentru inceput e sa se apeleze la un specialist, pentru a se putea lucra cat mai eficient, indeosebi cand e vorba de traume, caz in care cel ce doreste sa fie vindecat are nevoie de sprijin. Iar mai apoi, munca sub ghidaj merge cu mult mai rapid, putand sa se lucreze in paralel si pe schimbarea credintelor limitative. Materialele pe care le pun pe blog, desi sunt foarte complexe, multe dintre ele le doresc mai degraba informative, dorind sa constientizezi ca exista mai multe cai, putand in acest caz sa iti aleagi exact acea cale cu care simti ca vibrezi cel mai bine, putand sa stii mai apoi in ce directie sa o pornesti.

Cu drag Ramona

Anunțuri

7 răspunsuri

 1. Foarte interesanta invatatura Huna .. interesante si cele doua metode de accesare ale subconstientului.

  Multumesc Ramona

 2. Fantastic…Incredibil….nu-mi gasesc cuvintele….m-am trezit…inconjurata de IUBIRE….preaplinul ei se ravarsa peste intrg UNIVERSUL….corpul capatand o forma nedefinita…inexistenta…Am relizat ca pana ACUM am trait in minciuna….si ca m-am transformat dintr-o data in ceva real …in IUBIRE…Am renascut intr-o singura viata …devenind NEMURITOARE……..Ramona …tu mi-ai confirmat …ca starea prin care am trecut era ceva REAL si nu doar un joc al mintii …Multumesc Ramona ….

  1. Te inteleg in mod perfect Rodica. Ceea ce imi spui aici, imi aminteste de mine. Neavand un ghid care sa imi explice prefacerile prin care trec, dupa deschiderea de kundalini avuta, nu imi era chiar in clar ce se intamplase cu mine. Dumnezeu asa a vrut sa imi ofere una dintre cartile lui Patrick Drouet, care explica acolo in amanuntime cum se desfasoara o deschidere de kundalini, senzatiile si trairile avute in timpul procesului etc. Si asa cum tu acuma te bucuri de o intelegere mai inalta, stiind ca ai mers intr-o directie buna, la fel s-a intamplat si cu mine dupa ce am citit cartea lui Patrick. E minunat sa traim acele vremuri in care sa avem certitudinea unei munci bine facute. Ma bucur mult pentru tine si iti urez spor in continuare.Viata e minunata si chiar merita traita.

 3. multumesc….avem mult de invatat…si pt mine tu esti specialistul
  cu mult drag gabriela

  1. Iti multumesc Gabi pentru alegere, insa de vor exista momente in care sa ai nevoie de un specialist cu care sa stai fata in fata, atunci e bine sa iti gasesti pe cineva cu care sa te poti intalni si fizic nu doar virtual.

 4. E nemaipomenit …interesante invataturi …si eu as vrea sa multumesc lui Nectraria persoana prin care am gasit acest blog iar pe tine Ramona te felicit ….complimenti …

  1. Foarte frumos nume Nectaria si precum vad, chiar ti-a daruit nectarul de care tocmai aveai nevoie. Vezi Gabi, minunea lumii e unitatea, singura in masura sa ne creeze prin cooperarea dintre doua sau mai multe fiinte un lant mirific al bucuriei si recunostintei. Asta imi place mie in magia universului, ca stie cum sa ne adune in asa fel, incat sa crestem si sa ne crestem unii pe altii frumos.Ma bucur ca iti place casuta mea virtuala, unde cu siguranta ca esti asteptata cu mult drag precum deja bine stii, ori de cate ori doresti sa revii. Te salut cu bucurie si desigur, salutari si pentru Nectaria, ingerul tau cel bun. Fiti amandoua binecuvantate cu cel mai mare bine dintre toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: