Ceremonia Inocentei Originale – 12 Circuite Fundamentale

Filmul de astazi se spune ca ar ajuta la trezirea matricei corpului de lumina. Este un film produs de The Template (sablonul, tiparul, modelul), „fiind primul din 6 filme si se afirma ca este o realizare revolutionara prin care s-a imprimat in film o experienta codata care initiaza transformari sustinute si masurabile: o convergenta olonomica de sunete, forme si constientizari, calibrate alchimic care reconecteaza permananet cele 12 circuite electromagnetice ce downloadeaza natura energetică a Conștiinței Sursă în câmpul nostru energetic și în sistemul endocrin, activând separarea noastră de paradigma bazată pe frică, inițiind prăbușirea programelor care depind de matricea sintetică și reintegrarea hologramei umane în holografia co-creativă, interactivă a continuumului nemuritor.

Astfel devi portalul prin care Constiinta Divina curge. 

Aceasta experienta multisenzoriala a fost initial transmisa prin intermediul unor workshopuri, dar acum este disponibila si in aceasta forma deoarece este o metoda mai rapida de a fi transmisa la mai multi oameni. ” – Traducerea si adaptarea de aici http://thetemplateorg.com/ (tot aici puteti gasi si mai multe detalii, in limba engleza). 

Varianta din youtube a acestui film este destul de slaba calitativ, iar producatorii recomanda cumpararea dvd-urilor pentru efecte maxime. Multumim Ionut Ciocan pentru traducere.

sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. Acest film .. care asa cum se zice ajuta la trezirea matricei corpului de lumina .. cu siguranta aduce o constientizare mai mare a ceea ce suntem … si daca ar fi difuzat si vizionat zilnic la tv in loc de stirile de la ora 17 .. hahaha .. pe post de meditatia zilei … cu siguranta omenirea ar arata altfel.

    Multumesc Ramona

    1. Pai daca in loc de stiri s-ar difuza asa ceva, cum ar mai putea oamenii la revenirea acasa sa zica: ” Ia sa vedem ce s-a mai intamplat azi. ” revoltandu-se cand pe unul cand pe altul? Sau cu ce s-ar ocupa marile „profetese” de colt de strada sau de bloc ori de scara, care le stiu pe toate si din cele ce au fost si cele ce or fi, atat de prin preajma lor cat si urbe, tara, lume. Iti dai seama cata lume s-ar plictisi? :))

  2. Hahaha .. asa e s-ar plictisi lumea .. sau pana la urma ar gasi altceva mai benefic de facut …. dar eu am zis doar in locul stirilor de la ora 17 .. ca alea sunt cu crima si violul in tara .. ale sunt cele mai satanice …. alea sa fie inlocuite cu Ceremonia inocentei Originale ca meditatia zilei .. nu sa fie difuzata in locul tuturor stirilor .. oricum astazi pro tv-ul de ziua noastra .. La Multi Ani ! dragi romani .. a prezentat niste stiri minunate .. cu comunitati de intrajutorare .. cu oameni minunati care isi ajuta semenii .. am ramas foarte placut surprins de cati oameni minunati sunt si nici macar nu stim de ei .. si asta datorita mediei care prezinta doar niste mizerii de stiri .. ce bine era daca se vota legea aia ca stirile difuzate sa fie echilibrate 50 % din ele sa fie stiri pozitive.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: