De unde venim, ce este constiinta, ce este reancarnarea, traim si vieti extraterestre…?

Bine ai revenit pe caleaspretine

 

A mai ramas putin pana sa spunem bun ramas vechiului an. Pentru unii acesta a fost un an bun si spornic, pentru altii plin de frici, nemultumiri, neampliniri si dezamagiri. Indiferent insa cum a fost insa acesta, cu siguranta ca importante nu sunt rezultatele material derivante din actiunile facute, ci ce am invatat din experientele prin care am trecut. Acest an, eu il privesc ca unul plin de satisfactii si descoperiri majore, fiecare zi parcursa aducandu-mi noi revelatii si noi intelegeri. Stiu sigur ca ne aflam in plin proces de transformari psihologice. Vechile credinte sunt zdruncinate din temelii. Vanga spunea ca va sosi vremea, in care oamenii vor afla cine sunt ei cu adevarat. In ultimul timp, din ce in ce mai multe descoperiri facute, ne releva ca ea a avut perfecta dreptate. Este adevarat cu aceste descoperiri, sunt privite cu circumspectie de conservatori, de cei carora le este frica sa priveasca ce se afla dupa primul colt, imaginandu-si fel de fel de pericole itindu-se din necunoscut, dar un atare mod de gandire, a existat la fiecare pas major pe care umanitatea a facut-o, urmarea acestor pasi aratandu-ne ca de fapt procesul derulat a fost cu siguranta in favoarea noastra. Adevarul e, ca viata nu sta in loc, ea isi urmeaza cursul firesc, programul colectiv derulandu-si povestea tesuta cu eoni de ani in urma. Pentru multi nu mai este un secret ca suntem o singura familie universala, ca intr-un fel sau altul, depindem unii de altii, caderea si necazul semenului nostru, afectandu-ne si noua echilibrul, fericirea si implinirea. Ne aflam aici sa evoluam impreuna, sa ne luam de mana si sa mergem pe firul descoperirii unitare. Noi nu suntem niste straini care ne intalnim intamplator, ci suflete care am peregrinate si in trecut, mii de vieti in tandem. Nu suntem nici  primii care am trait pe aceasta minunata Planeta. Inaintea noastra, au evoluat si alte fiinte, si dupa noi vor veni cu siguranta altii. Deja se stie cu certitudine ca exista Legea Cauzei si a Efectului si ca noi revenim sa ne eliberam de credinte limitative. Desi inca ne este greu sa acceptam adevarul, cu toate acestea, viata ne obliga sa recunoastem ca suntem responsabili pentru gandurile, cuvintele si faptele noastre. Felul in care ne miscam energiile, ne afecteaza atat fiinta cat si exteriorul, fiindca ceea ce este in interior e si in afara, ce e sus este si jos si invers. Este imposibil sa scapam de limitari pana cand nu intelegem procesul miscarii energiilor. Pentru a face asta, e nevoie de motivatie, abnegatie si actiune, singura modalitate prin care putem ajunge la intelegere.

Omule, te confrunti cu mari provocari, si doar de tine depinde daca renunti la acele programe care propaga nefericirea, lipsa, neancrederea, frica si toate radacinile neimplinirilor tale. Cu siguranta ca a sosit timpul sa invatam sa gandim altfel, sa privim lucrurile si dintr-o alta perspectiva, cu mult mai extinsa decat am facut-o pana acum, actionand in tandem pentru implinirea noilor paradigme.

Filmul de fata, te poate ajuta sa iti consolidezi constiinta, vazand lucrurile si dintr-un alt unghi. Cartea cunoasterii se afla atat in tine cat si in ceilalalti si doar de tine depinde cat de mult doresti sa parcurgi din ea si sa te deschizi spre schimbare.

Multumesc Lia pentru acest film. Vizionare placuta, si spor la intelepciune!

cu drag Ramona

http://casatreziriifilme.blogspot.ro/2011/07/staya-erusa-gaseste-cartea-cunoasterii.html

5 răspunsuri

  1. Interesant film .. Multumesc Lia .. Multumesc Ramona

  2. SA AVETI UN NOU AN PLIN DE LUMINA SI DE IMPLINIRI !!! Cristytepes

    1. Multumesc din suflet Cristi. Un an nou plin de impliniri si multa multa fericire sa fie si pentru tine, si la fel sa fie pentru fiecare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: