Un mesaj demn de luat in seama

Ne bucuram sa auzim ca mai exista inca pe Pamant comunitati umane, inteligente si evoluate spiritual care au scapat de nefasta influenta a „civilizatiei” occidentale. Iata niste oameni mai normali la cap si la suflet, mai in armonie cu viata si natura, fiind pentru toti, poate, un model de urmat.

„Kogi sunt ultima civilizaţie supravieţuitoare a popoarelor incaşe şi aztece.

Kogi Jacinto Zarabata, un reprezentant al ultimei civilizaţii supravieţuitoare a popoarelor Inca şi Aztec, rămasă neatinsă de civilizaţia modernă, vorbeşte pentru prima dată în faţa unui public din occident.

Kogi sunt ultima civilizaţie supravieţuitoare a popoarelor Inca şi Aztec, iar oraşele lor sunt neatinse de lumea noastră. Liderii lor spirituali numiţi Mamos sunt crescuţi într-un mediu complet întunecat primii 18 ani din viaţă. Acolo sunt învăţaţi să comunice cu “ALUNA”, considerate de ei a fi forţele guvernante ale planetei. Astfel ei devin Mamos (Iluminaţi). Unii lucrează în locuri izolate pe care le numesc “hot spots” (puncte fierbinţi), unde se consideră că se află sursa energiei vitale care se revarsă în lume. Ei păzesc secretele şi izolarea în care se află pentru a-şi putea continua munca. Acum consideră că munca lor a devenit imposibilă din cauza lăcomiei distructive şi că planeta în sine se află în faţa colapsului apocaliptic.

Kogi se izolează pentru că sunt într-adevăr convinşi că sunt responsabili pentru echilibrul vital lumea materială şi spaţiul transcedental pe care ei îl numesc “ALUNA”, sursa vieţii şi a inteligenţei. Kogi îşi vor dezvălui secretul vieţii şi mesajul cel mai recent. Acesta este un pas important pentru Kogi din Sierra Nevada de Santa Marta, Columbia, care consideră că ei sunt fraţii înţelepţi ai umanităţii şi că trebuie să vorbească acum pentru a evita o catastrofă internaţională climatică şi de mediu.

Kogi se tem profund de ceea ce îi facem planetei dar îşi dau seama de asemenea ca nu suntem conştienţi de forţele pe care le dezlănţuim. Ei consideră că singura speranţă de supravieţuire pentru omenire este ca noi să aflăm de ce se tem ei şi îşi dau seama că oamenii cred doar ceea ce pot vedea. Mamos înţeleg că trebuie să facă asta pentru că omenirea distruge locuri considerate sacre în scopuri lucrative. Ei vor să ne arate cum şi de ce erupţia energiei cosmice haotice cauzează schimbări climatice, epidemii de boli noi, instabilităţi geologice şi o creştere perpetuă a conflictelor violente. Dacă Kogi au dreptate, civilizaţia modernă trebuie să îşi schimbe percepţia asupra planetei în sine şi felul în care va fi proiectat viitorul.”

sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/

Daca nu apare subtitrarea pe filmul preluat in mod direct de pe Vimeo, da click pe linkul de sub film urmand pasii descrisi….

http://fymaaa.blogspot.ro/2013/01/din-inima-lumii-avertismentul-fratilor.html

sau

http://www.amara.org/en/videos/Q0MUmUTrGXKg/info/din-inima-lumii/

Cine a urcat subtitrarea a selectat limba engleza in loc de limba romana, asa ca selectati limba engleza pentru subtitrare ca sa vedeti filmul subtitrat in romana.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: