Educatia este cheia succesului tau!

“Viata este fie o aventura care merita traita din plin, fie nu este nimic” Helen Keller.

Pregateste-te  in viata in asa fel incat sa fii tu insuti ca cine doresti sa fii. Educa-te in mod continuu, iesi in lume, actioneaza, practica in mod constant, respecta-te suficient de mult incat sa ai puterea sa te pui in cea mai buna pozitie. Alege intelept, fii motivat, persevereaza si sigur rezultatele vor fi pe masura. Aminteste-ti ca inainte de a invata sa scrii si sa citesti, luai o carte in mana si inventai fraze, inchipuindu-ti ca….Majoritatea oamenilor isi inchipuie ca….mergand in viata fara sa inteleaga de ce traiesc. Dar tu, deja stii, ca indiferent de ce doresti sa intreprinzi, indiferent in ce domeniu doresti sa ai succes, din nou si din nou va trebui sa inveti sa scrii, sa citesti si sa interpretezi in limba propriilor tale alegeri de viata. Asta inseamna ca, sunt inexistenti oamenii prosti, dar cu siguranta ca pot sa existe oameni nepregatiti intr-un domeniu sau altul, exceland insa in ceea ce isi doresc cu adevarat sa experimenteze. Si tu, si eu si fiecare om de pe aceasta planeta avem oportunitatea de a deveni maestrii in ceva anume, de a excela intr-un anume domeniu, de a fi cel mai the best si nu fiindca intram in competitie pentru a me indeplini acel vis calcand pe altul in picioare, ci fiindca am inteles ca adevarata oportunitate pe care un om il are pe pamant este motivatia, perseverenta si bucuria drumului parcurs, fiind deschisi in mod constant spre a invata zi de zi ceva nou, ceva pretios si util.

Au existat o multime de personaje de-a lungul istoriei care si-au depasit conditia fiindca au fost consecventi in ceea ce si-au dorit, fructificand astfel fiecare oportunitate, indiferent daca ceilalti erau de acord cu ceea ce acestia faceau ori ba.

Tu ce mai astepti? Alegi sa asimilezi cunostinte sau sa te educi actionanad in directia dorita de tine? Ca intotdeauna, alegerea iti apartine!

Anunțuri

Un răspuns

  1. Multumesc ….. Super titlul filmului – Urasc scoala dar iubesc educatia .. e un adevar in el .. dar sa nu uitam totusi ca educatia se face in scoala .. putini sunt cei care o fac in afara ei .. dar important este sa o facem si deci sa ne educam .. educatia fiind cum bine zici cheia catre succes .. in rest nu are importanta ca e facuta in afra scolii sau in scoala ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: