Medicina cosmica, Sacro – terapia

Anunțuri

5 răspunsuri

 1. Un material interesant, explicativ din toate punctele de vedere si nu in ultimul rand frumos scris in fraze frumoase si uneori mataforic. .. pe scurt spus daca vreti sa fiti sanatosi – nu va impotriviti ordinii divine.

  ” Diavolul se face primul bolnav împotrivindu-se ordinii divine. Boala începe odata cu aceasta cadere a creatiei din firea cereasca în firea necereasca, adica traducând aceasta metafora, boala începe odata cu devierea entitati din firea de divinitate. Începeti din acest moment sacro-terapia; primul pas find a-ti proba în ce masura esti sanatos sufleteste sau trupeste.”

  Multumesc Ramona

 2. absolut superb materialul …multumesc muuuuuuuuuuult de tooooot ! SUPERB SI NECESAR MIE ,A VENIT EXACT CAND AVEAM NEVOIE DE INFORMATIA ASTA !!! PT TOATA LUMEEEA …FERICIRE SI IMPLINIRE ,ARMONIE SI IUBIREEEEE !

  1. Si eu ii multumesc Daria, lui Dumnezeu si celor de la geealife pentru acest pretios material. Stiu ca in rândul lor se afla suflete de valoare, suflete care din respect pentru Dumnezeu, Sine si viata si-au inceput cautarile de prin 1990 când moda 2012 era inexistenta. Multe dintre vechile materiale au fost oarecum puse in umbra de propagatorii minunilor de peste noapte si e pacat, fiindca contin multa intelepciune in ele. Desi initial am zis ca in creez un blog doar cu propriile mele materiale, pana la urma am decis ca cea mai inteleapta alegere e sa postez tot ceea ce e mai valoros si ziditor. Daca am reusit sa iti inveselesc sufletul cu acest material, si sufletul meu se bucura impreuna cu al tau, eu insa sa stii ca am fost un simplu mesager.
   Multumesc Daria si pentru urare. Sa fie: PT TOATA LUMEEEA …FERICIRE SI IMPLINIRE ,ARMONIE SI IUBIREEEEE !

 3. multumesc pt raspuns…astept cu draga inima si alte materiale la fel de pretioase pt suflet …! o informatie – trezeste ,ceea ce stiai de fapt ,dar „ai uitat !” si precum ,cam toti ne luam si cu altele ,strict „materiale” pt viata – tot ceea ce tine de suflet ,este bine venit ,si dorit ! „ne readuce” pe calea corecta ,daca stim sa intelegem semnificatia reala ,dincolo de cuvinte …-a materialului propus ,indiferent care ar fi subiectul ! ideea este – TREZIREA LA SIMTIRE ! TREZIREA – LA SUFLET ,PRIN CONSTIENTIZAREA MOMENTULUI ! SI CUM ,FERICIREA – NE UMPLE , DE ATAT DE MUUUULT BINE INTERIOR ,SA TRAIM CAT MAI PROFUND SI CAT MAI DES ,MOMENTUL BINELUI INTERIOR PRIN CONSTIENTIZARE -VIATA ESTE SUPERBA ,ABSOLUT SUPERBA ! MATERIALELE TALE SANT – O FERICIRE SI O READUCE AMINTE …SUFLETUL ESTE VIU ,SI PLIN DE IUBIRE ,MEREU SI TOTDEAUNA -PT TOTI !!!

 4. Multumesc mult, Ramona !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: