Incotro urmasii? (documentar si invitatie la meditatie )

0000000000000

pictura de Alina Nicoara

,,Telegonia caută să demonstreze că păstrarea virginităţii până la căsătorie, nu e doar un principiu moral, ci şi genetic. Informaţiile genetice dezordonate, introduse în viitoarea mamă odată cu sperma străină, mai devreme sau mai târziu determină degradarea zestrei genetice a fătului, care se naşte cu o mulţime de afecțiuni. Aceasta este cauza pentru care in ziua de astăzi copiii nu mai sunt la fel de sănătosi ca în trecut. Femeile întrețin foarte multe relații sexuale cu parteneri diferiți până să nască copii, iar informațiile genetice pozitive, dar si negative, rămân în interiorul mamei, influențând dezvoltarea fătului si, implicit, al copilului.

Primul partener din viata unei femei este tatal genetic al copiilor sai Telegonia este o teorie, demonstrată cu ajutorul geneticii, care susţine că primul partener sexual din viaţa unei femei este tatăl genetic al copiilor sai. De aici reiese ideea că, indiferent de bărbatul cu care o femeie face copii, fiecare partener sexual contribuie la dezvoltarea structurii ADN-ului copiilor săi.

Lăsând la o parte dramele în care femeile sunt părăsite de soţi pentru că odraslele nu seamănă cu ei, chiar dacă ele nu au întreţinut relaţii sexuale in timpul casatoriei cu alti barbati, telegonia are dovezi certe, expuse de biologul şi filosoful francez Felix Le Dantec. Exemplul cel mai concludent este atunci când s-a încercat împerecherea unei iepe pursânge cu un mascul de zebra.

Bineînţeles că nu a rezultat nimic, pentru că genomurile celor două specii sunt incompatibile, dar, mai târziu, când aceeaşi iapă a fost împerecheată cu un cal, spre surprinderea tuturor, mânjii au ieşit vărgaţi! Această întâmplare a fost punctul de pornire al teoriei telegoniei. Cromozomii au capacitatea de a memora informaţie nu doar pe cale materială, ci şi pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule şi de atomi. Cercetările au arătat că într-o iapă în care au ajuns spermatozoizii unei zebre, au rămas o vreme acolo, apoi s-au ventilat.

Rămaşi sub formă de corpusculi ondulatorii, de unde, de informaţii care rămân în memoria celulelor, aceştia ies la iveală mai târziu. În mod identic stau lucrurile şi în genetică umană. Un alt caz aparent straniu a fost explicat de geneticienii care au asistat la venirea pe lume a unui copil negru rezultat dintr-un cuplu de albi. Pentru că primul iubit al mamei fusese de culoare, informaţia genetică rămasă intactă a influenţat structura genetică al copilului, chiar dacă acesta a fost conceput cu un alb.

Telegonia este o realitate, chiar dacă ne place sau nu, iar corpul uman se supune unor legi stricte din punct de vedere genetic. Biologii moderni găsesc o posibilă explicaţie a fenomenului telegoniei prin “allele”, o secvenţă reprezentată de poziţia ocupată de un număr din codul ADN în cromozom. Aceste secvenţe de ADN alcătuiesc codul unei gene, iar un set de “allele” dau genotipul individual. Mai explicit şi mai pe scurt, primul bărbat din viaţa unei femei poate avea nişte secvenţe dominante care să se “lipească” de secvenţe din cromozomii femeii, producând un efect mai târziu.

“Al lele”, cum se pronunţă conform dicţionarului Encarta, posibil de origine protolatina, seamănă al naibii de mult cu vorba românească străveche “al lelei”, când este vorba despre un copil cu tata incert. În concluzie, telegonia caută să demonstreze că păstrarea virginităţii până la căsătorie, nu e doar un principiu moral, ci şi genetic. Informaţiile genetice dezordonate, introduse în viitoarea mamă odată cu sperma străină, mai devreme sau mai târziu determină degradarea zestrei genetice a fătului, care se naşte cu o mulţime de afecțiuni. Aceasta este cauza pentru care in ziua de astăzi copiii nu mai sunt la fel de sănătosi ca în trecut.

Femeile întrețin foarte multe relații sexuale cu parteneri diferiți până să nască copii, iar informațiile genetice pozitive, dar si negative, rămân în interiorul mamei, influențând dezvoltarea fătului si, implicit, al copilului.”

sursa: mail

Te invit sa urmaresti in continuare, un material facut de rusi pe aceasta tema

”  Copiii copiilor sunt cununa bătrânilor şi părinţii sunt slava copiilor lor. ” Solomon

” Ceea ce vom semăna în sufletele copiilor, aceea vom culege la urmă.   Caracterul moral este un mărgăritar preţios, care străluceşte ca un diamant, oriunde s-ar afla: într-o căsuţă modestă ori într-un palat, luminează, clădeşte, răspândeşte bunătate în jurul său. ” Vazghen

In America si nu numai, s-a observat, ca in ultimul timp, copii se nasc cu o imunitate foarte scazuta, si cu deficiente mentale si fizice diverse, astfel ca, de niste ani buni, s-au introdus in scoli seminarii in care tinerilor li se vorbeste de pericolul sexului liber si alegerea castitatii pana la casatorie. Poti vedea acest material aici:

https://caleaspretine.wordpress.com/2012/07/29/pam-stenzel-sexul-are-un-pret-documentar/

Si Carlos Castaneda aduce acest subiect in prin plan in cartea Trecerea Vrajitorilor, dorind sa aduca la cunostinta persoanelor care doresc sa urmeze un drum spiritual si nu numai, la ce pericole se pot astepta. Poti citi despre asta aici:

https://caleaspretine.wordpress.com/2012/06/24/ca-esti-femeie-sau-barbat-e-bine-totusi-sa-stii/

In incheiere, pot doar sa sfatuiesc fetele care nu se pot abtine, ca bine ar fi sa fie totusi vigilente atunci cand isi aleg un partener, bine fiind ca acesta, sa aibe un caracter cat mai moral, copii in acest caz primind totusi o gena sanatoasa. Iar pe baieti, sa se gandeasca de doua ori daca din dorinta de a se distra si a-si forma astfel legaturi cat mai scurte si mai dese, aleg sa calce femeile in picioare socotindu-le doar un obiect sexual, avand astfel marea sansa ca mai tarziu, sa creasca copii cu probleme, sau vor totusi sa isi inchege o familie armonioasa, in care respectul reciproc sa fie temelia care va sta la baza acelei uniuni. Un copil, e legat intr-un fel sau altul de parinti pana la varsta de 21 de ani. De la aceasta varsta, caracterul mostenit, ii iese in totalitate la suprafata. Iar mai apoi, prin legaturile diverse pe care tinerii le au, pot prelua bucatele de caracter de la fiecare partener/a avut/a si de aici starea de haos interior resimtit de tinerii din ziua de azi, stare care poate da impresia de posedare, ceea ce nici nu e departe de adevar.

Acest articol, nu se vrea ca un articol care sa sperie pe cineva, ci se vrea unul de constientizare, ca astfel tinerii sa poata face pe viitor alegeri mai destepte si mai sanatoase.

Anunțuri

4 răspunsuri

 1. Iti multumesc frumos draga Ramona

 2. Bună,
  Presupun că această ipoteză a fost dezbătută, analizată, și testată științific – cel puțin așa reiese din articol.
  Ai cumva și niște legături către articole ce o suțin, publicate în jurnale științifice de profil?
  Mulțumesc,
  Dumitru

  1. Buna Dumitru

   Internetul este plin de articole si discutii care vizeaza acest subiect. Unii sunt pro, altii contra. Pana acum, singurul loc unde am gasit materiale care vorbesc despre diverse experimente care tin de genetice printre care si genetica wave de care tine si fenomenul telegoniei, oferind in acest sens si linkuri de referinta, poti gasi aici:

   http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=49621

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: