Dictare celesta

” Pentru a ajunge din urma planetele superioare, Pamantul mai are de parcurs o cale lunga de evolutie. In cea de-a patra dimensiune, lupta dintre Fortele Luminii si fortele intunericului s-a incheiat in anul 1949, cu victoria Fortelor Luminii. Prin urmare, aici pe Pamant, intunericul este condamnat. El a intrat deja in agonie, convulsiile lui sunt hidoase si tocmai de aceea viata noastra este atat de grea. Cazanul urii clocoteste, degajand in cosmos emanatii toxice.

Ce se intampla de fapt? Pamantul se sufoca sub cercul de gaze toxice care l-a strans jur imprejur. Aceste toxine sunt reziduurile gandirii omului, in fata carora reziduurile industriale, care fac cosmarul ecologistilor, nu sunt decat palide efecte secundare.

Pamantul nostru este o simpla molecula a Infinitului, plina, insa, de nenumarate forme de viata. Omul zilelor noastre este plin de inganfare. Inganfarea este lipsita de temei, caci nu suntem nici pe departe fiinte superioare; pe scare evolutiei cosmice, ocupam un loc destul de modest. Mai mult, desi nu avem capacitatea de a accelera propria evolutie, precum si evolutia Pamantului, noi le franam, prin activitatea noastra nesabuita.

Daca pe Pamant nu ar exista Invatatorii Luminii, Oamenii Dumnezeirii, planeta noastra ar fi pierit de mult. Fratii Albi salveaza zi de zi Pamantul printr-o munca incordata, supraomeneasca, in care sunt folosite energii deosebit de puternice. Ei seamana in spatiu ganduri bune si idei pentru noi descoperiri, pentru noi inventii. Cercetatorul mandru de revelatia sa, care isi atribuie meritul integral al noii descoperiri, nici nu banuieste ca de fapt a “ prins “ o idee celesta, trimisa in lume de Invatatorii Luminii.

Invatatura avertizeaza impotriva gandurilor meschine, inferioare, care duc la intoxicarea spatiului si constituie focare de epidemii. Invatatura avertizeaza impotriva egoismului care adauga zi de zi otrava ucigatoare la aura bolnava a planetei. Invatatura avertizeaza impotriva deprimarii, deoarece gandul ca lucrurile sunt in mare parte incogniscibile vin de de la taramul fortelor intunericului.

Gandurile actioneaza chiar si asupra secretiilor organismului uman. Astfel ca saliva unui om nervos sau a celui care pune la cale o faradelege este otravitoare, chiar daca omul este sanatos. In acelasi timp, saliva unui om bolnav, dar cu intreaga fiinta intoarsa catre Suprem, e tamaduitoare. Iata de ce, copiii trebuiesc invatati sa gandeasca frumos.

Gandul este o fiinta nou nascuta a planului spiritual. Sa avem grija de sanatatea ei, sa o crestem, sa o alintam si sa o pastram ca pe propriul nostru copil.

La inceput, oamenii au raspuns numai pentru faptele lor, savarsite in lumea materiala. Mai apoi, au inteles forta cuvantului si au inceput sa extinda raspunderea si pentru aceasta. Acum, e timpul ca omenirea sa cunoasca puterea de foc a gandului si sa-si asume responsabilitatile ce deriva din folosirea ei. Omenirea isi impovareaza karma nu numai cu fapta, ci si cu gandurile sale.

Nici o actiune demonstrativa nu da rod daca nu este purtata pe aripile gandului luminos, inaltator. Gandirea greoaie, inferioara, naste paraziti care inchid dreptele cai ale omenirii. Voi, oamenii, care alungati de pe voi insectele parazitare, de ce nu procedati la fel cu parazitii spirituali?

Fiecare gand prezent in spatiu isi gaseste pana la urma executantul. Vedeti ce raspundere avem fiecare pentru gandurile pe care le trimitem in spatiu?

Gandul este imbibat cu emanatii ale centrilor nervosi si depasesc in greutate numeroase microorganisme.

E timpul sa ne concentram atentia asupra numarului mare de maladii cauzate de ganduri. Impotriva acestor maladii trebuie luptat cu sedinte de sugestie menite sa distruga gandurile negre, negative. De asemenea, pentru maladii concrete, care au afectat anumite organe, se pot folosi pasele magnetice, aplicate asupra organului afectat. Nu ni se cere o putere deosebita pentru efectul paselor; este suficienta rugaciunea inimii ( rugaciunea isihasta ) care creeaza legatura magnetica cu Supremul.

Viermii gandurilor meschine, inferioare slabesc energia superioara.

Oamenii se sfiesc sa rosteasca cu voce tare cuvinte urate. De ce, atunci, nu se feresc sa imbibe spatial cu ganduri triviale?

Alungati gandurile inferioare! Noi ( cei din zona superioara, Fii Luminii ) ne sufocam datorita lor.

Dintre toate energiile spatiale, cea mai fina este gandul. El este nemuritor, traieste etern, creand noi si noi imbinari.

Nu exista crima mai mare decat sa incetezi sa gandesti frumos.

Prin bresa facuta in substanta nervoasa, poate patrunde orice intrus, de la obsesie si pana la cancer. Substanta nervoasa poate fi aparata numai cu ajutorul energiei psihice…Pentru inceput, se practica insistent gandul curat, asigurand patrunderea lui in substanta nervoasa.

Daca gandul ar avea culoare fizica, actiunea sa la distanta ar fi la fel de evidenta ca si radiatiile undelor luminoase. In aceasta situatie, oamenii ar putea deosebii si intelege raul derivate din ipocrizie si minciuna. Foarte probabil, ar deveni mult mai atenti cu rudele si prietenii lor. Un singur gand efemer poate modifica pe loc culoarea intregii aure. Aparent, gandul este absolut tainic, de nedeslusit pentru cei din jur. Culoarea aurei ii tradeaza insa prezenta si continutul.

Gandul este temelia creatiei. El poate fi vazut si masurat. Gandul este fiinta nou nascuta pe plan spiritual. Avand natura spirituala, gandul nu poate fi nimicit.

[ … ] Nenorocirea este ca, in prezent, se intalnesc tot mai multi oameni cu aura gaurita, afectata. Cand si in ce mod s-a ajuns la aceasta stare de uzura?

Dusmanul de moarte a aurei este nervozitatea. Acest fenomen raspingator emana o substanta toxica numita imperil, care poate exista atat in forma gazoasa, cat si cristalizat. Imperilul patrunde in corp, se depunde pe peretii vaselor sub forma de mici cristale, care distrug organismal din interior, provocand un mare numar de boli, inclusiv cancerul. In stare gazoasa, imperilul patrunde in organism prin porii corpului. Toti stim cat de incordata este atmosfera in incaperea in care se afla un om nervos. Pielea absoarbe pe loc orice substanta toxica si de aceea, cand va aflati in camera cu nervosul, ori o parasiti de indata, ori deschideti urgent fereastra pentru a se elimina imperilul.

Nervozitatea are consecinte dintre cele mai nefaste in scoli si gradinite, deoarece aura copiilor este deosebit de vulnerabila. Starea psihica negativa a invatatorilor, profesorilor, educatorilor poate constitui cauza unor imbolnaviri in masa in randul copiilor. De aceea, parintii trebuie sa fie deosebit de atenti cu copiii lor; ei trebuie sa ii ferasca de actiunea imperilului, acasa ori la scoala, sa creasca oameni sanatosi din punct de vedere fizic si psihic.

Otrava urii si a nervozitatii se depune, de asemenea, pe obiectivele din jur, pe zidurile cladirilor, pe bijuterii si alte obiecte, in incaperi. Imaginati-va ce ar insemna daca toate obiectele din jurul nostru ar deveni otravitoare.

Cel care degaja imperil, aduce prejudicii nu numai celor din jur, dar si corpurilor sale fizic si suprasensibil. Corpul suprasensibil absoarbe si el imperil, otravindu-se. Pe timpul trecerii catre cea de a patra dimensiune ( dupa “ moarte “ ), conform legii cosmice, focul spatial trebuie sa arda imperilul, fapt ce se produce cu senzatii dureroase, deloc placute. De aici si expresia a arde in focul Gheenei.

Persoana rautacioasa si nervoasa isi mai produce un grav prejudiciu. Starea de nervozitate sporita afecteaza aura dinspre interior, facand gauri prin care pot intra in orice moment fiinte dezgustatoare de pe planurile inferioare ale Lumii Suprasensibile. Aceste fiinte sunt strans legate de emanatiile terestre, de instinctele si pasiunile lor primare. Ele nu nazuiesc spre lumina, pentru a se reincarca dupa purificarea prin foc. Aceste fiinte prefera sa paraziteze pe corpuri straine, in suflete straine. Ele pun stapanire pe sufletul unui om care devine obsedat ori, cum se mai spune in popor, apucat. Expresia “ parca are pe dracul in el “ se refera la fenomenul obsesiei. In secolul XX, in special spre sfarsitul lui, fenomenul respectiv a capatat caracter epidemic, de masa. Astazi ne izbim foarte des de persoane dedublate, purtatoare a doua corpuri suprasensibile.

Fiinta care pune stapanire pe mintea si sufletul altuia, poate fi un betiv, un sinucigas, dezmatat, sadic, hot, avar, rauvoitor etc….El se bucura de suferinta si necazul altuia, hranindu-se cu emanatiile rezultate din indignarea sau durerea acestuia.

Caracterul obsedatilor si gradul lor de agresivitate sunt diferite. Dauna pe care o provoca celui care le-a permis sa-l posede este foarte mare: in acest invelis, nu pot exista doua energii psihice, deoarece aceasta vecinatate va duce la slabirea reciproca. Profilaxia cea mai elementara in asemenea cazuri este gandul curat, iar procedura cea mai eficienta de a ne asigura curatenia gandurilor este legatura cu Ierarhia Luminii. Nu exista nenorocire de la care Fratii Albi sa nu-si salveze discipolul.

E mult mai usor sa alungi din om factorul obsedant, decat sa aperi aura bolnava de o noua intruziune a fiintei intunecate. Gaura, odata facuta, se inchide foarte incet. Agni Yoga recomanda pentru astfel de cazuri ca omul afectat sa traiasca o mie de zile retras, evitand orice sursa de iritare si nervozitate care ar putea sa atraga din nou locatarul funest. Varianta cea mai buna ar fi ca omul respectiv sa traiasca intr-o zona rurala, curata, cu multa verdeata. Orasele, in special metropolele sunt adevarate abcese energetice. Oamenii trebuie sa se stabileasca uniform pe suprafata planetei.

Purificarea Pamantului de murdarie este un proces anevoios dar inevitabil.

Ne intreaba Agni Yoga: Care sunt trasaturile definitorii ale omului?

Caracterul,intelectul, studiile, situatia materiala si sociala, meseria, sanatatea, frumusestea? Nu! Omul este caracterizat de razele pe care le emana el insusi. Un om poate face fapte bune pentru cei din jur, dar, cu toate acestea, aura sa nu se va deosebi prea mult de a celui care emana intotdeauna bunatate si caldura sufleteasca, care traieste in ardere si nazuinta permanenta catre Dumnezeu. Aceste raze sunt un leac pentru toate bolile, precum si o chezasie a ascensiunii individuale si a participarii la actiunea de purificare a spatiului.

Ce aveam de facut?

Purificarea Pamantului este mai mult decat importanta. Aceasta trebuie sa inceapa cu gandurile, actiunile, intreaga noastra existenta. Locuinta noastra trebuie sa fie amenajata cat mai modest si in acelasi timp cu cat mai mult bun gust. E bine sa renuntam la orice lux, caci de cele mai multe ori luxul inseamna prost gust si nu frumuseste. Debarasati-va de obiectele inutile – printre ele sufletul se sufoca! Debarasati-va de obiectele care va displac ! Sentimentul respectiv este un indiciu clar a faptului ca emanatiile lor sunt nocive. Cu trecerea anilor, obiectele pastreaza atat psihoenergia celui ce le-a creat, cat si psihoenergia fostilor proprietari. De aceea, trebuie sa fiti prudenti fata de obiectele vechi de a caror provenienta nu cunoasteti nimic.

Debarasati-va de simtul proprietatii! Aceasta nu inseamna ca trebuie sa fiti saraci. De altfel, un sarac poate avea simtul proprietatii iar unui bogat sa ii lipseasca. Totul se judeca prin atitudinea fata de proprietate. Agni Yoga explica sensul poruncii biblice – Sa nu furi – De ce nu trebuie sa furi? Furtul trezeste simtul proprietatii in cel putin doua persoane – cea care a furat si cea de la care s-a furat.

O viata traita in munca si spirit de abnegatie inseamna ardere interioara. Calatoriile, excursiile, drumetiile cu valoare constructive, schimbarea locului de trai, chiar si schimbarea locuintei ori a locului de munca – toate acestea sunt recomandate de Invatatura. Sa nu va fie frica de schimbari. Este recomandabil sa parasiti murdaria oraselor si sa mergeti in sanul Naturii, sa locuiti distribuiti proportional pe suprafata planetei; aceasta e bine atat pentru sanatatea omului cat si pentru sanatatea Pamantului. Omul este purtatorul energiei psihice iar pentru echilibrul psihic al planetei trebuie sa fiti repartizati in mod uniform in jurul ei.

Nu va lasati cuprinsi de deznadejde, nu imbibati spatiul cu bocete si tanguieli, nu va plangeti de greutati si obstacole. Infruntarea greutatilor intareste spiritul. Suferintele inseamna reducerea ciclurilor reincarnarilor, caci suferintele purifica inima. Ce este mai presus decat inima? Universul – sistemul inimilor si cultul Luminii – cultul Inimii.

Iubirea curate este cea mai apropiata de Lumea Focului, ea innobileaza si transfigureaza omul. Mlastina bunastarii material este deosebit de nociva pentru cresterea in duh. Bunastarea stinge focul, or focul inseamna ardere interioara, inseamna viata. Deci, bunastarea stinge viata.

Nu ravasiti trecutul. Indreptati gandul spre antichitate pentru a absorbii din intelepciunea vremurilor, dar fiti deosebit de atenti: revenirea la trairile actuale atrage tot felul de vibratii inutile.

Nu fiti obsedati de erorile trecutului. Cainta sau, mai précis, intelegerea deplina, profunda a erorilor savarsite, trebuie sa fie de scurta durata. Folositi-va, deci, potentialul psihoenergetic pentru a trai clipa prezenta in mod frumos, asta creandu-va un viitor la fel de frumos. Din acelasi motiv, evitati sa acordati atentie supararilor; acestea sunt ca un abces latent, care se dezvolta pe masura ce ii dam atentie, desi cauza lui a ramas in trecut. Constiinta trebuie sa fie mereu indreptata spre trairea clipei prezente.

Una dintre trasaturile care caracterizeaza fiinta umana este atitudinea fata de alti oameni. Daca omul ar tine la aproapele sau ca la o piatra scumpa ori la un metal pretios ( pe acestea stiu sa le aprecieze si pastreze! ) cum ar fi?! Sau, cum se comporta omul cu animalele si plantele din jur? La o analiza mai atenta, vom constata ca nici animalele nu sunt tratate atat de rau cum isi trateaza omul semenii. Violenta, tirania, cruzimea – iata trasaturile distinctive ale omului intunericului. Grosolania, egoismul, automultumirea nu vor scapa de pedeapsa karmei.

Cruzimea fata de animale nu este admisibila ! Puii de animale trebuiesc ocrotiti; si ei sunt copii. Nu transformati animalele in mecanisme de incrucisare, lasati-le sa munceasca pentru nevoile evolutiei.

Agni Yoga respinge ferm consumul de carne, atat din motive morale, cat si din motive de sananate. Carnea contine cadaverina, o substanta cu actiune extreme de negativa asupra organismului, care slabeste sistemul imunitar al omului, ducand la aparitia multor maladii. Sangele si mirosul de carne atrag fiintele inferioare din Lumea suprasensibila; stoluri intregi de astfel de fiinte roiesc in jurul abatoarelor. Pregatind si consumand carnea, omul atarge tot felul de duhuri necurate, care, de regula, se aduna la mirosul de alcool, carne ori vorbe murdare.

Straduiti-va sa va iertati unii pe altii. Cel care iarta nu savarseste o fapta eroica; el isi apara propria karma.

Amintiti-va sa va ganditi cu recunostinta la Ierarhie, sub al carui scut va aflati, daca traiti o viata cinstita. Sentimentul recunostintei purifica si organismal uman si spatiul cosmic.

Cand va conduceti aproapele in Lumea suprasensibila, ajutati-l sa se ridice sus, prin rugaciunea inimii, cu lumanari, tamaie, rasina, trandafiri, eucalipt, pelin, menta. In general, e bine sa aveti in casa arbori conifer pitici.

Creatia este calea superioara. Sunetul, culoarea si ritmul, iata elementele cu ajutorul carora sufletul comunica cu Lumea de Foc.

Munceste, faureste binele, fii recunoscator celor din Ierarhia Luminii!

Oamenii nu doresc sa se gandeasca la cauza scufundarii Atlantidei? Pamantul trebuie salvat.

Unul se impartaseste din Cupa de Foc, altul bea cu lacomie din cupa cu vin purpuriu? Cel dintai se poate impartasi nelimitat, cel de-al doilea ajunge repede la limita intoxicatiei. Betia este o denaturare regretabila a Focului.

Inima care daruieste binelui emana o permanenta binecuvantare. Inima care a jurat credinta raului arunca mereu sageti, fie constient, fie inconstient. O inima buna seaman in jur numai sanatate, bucurie, bunatate, confort spiritual. Inima rea, dimpotriva, creeaza discomfort, respinge caldura si, asemeni vampirului, suge fortele vitale.

Egoismul adauga o noua portie de otrava la aura bolnava a planetei.

Nu rupeti omul de la munca cotidiana. Chiar si la cele mai grele munci, energia de foc este prezenta. Retrageti-i omului posibilitatatea de a munci si el va cadea inevitabil in marasm, va pierde focul intremator al vietii. Oamenii se ramolesc nu din cauza batranetii, ci din cauza ca Focul se stinge; cand spatiul Focului devine accesibil descompunerii, pagubele sunt iminente.

Va trebui sa renuntati la multe distractii. Arta, stiinta inseamna instruire si cultura, nu distractie. Unele distractii, izvor al trivialitatii, vor trebui anulate. Frontul instruirii trebuie sa elibereze localurile de lenesi si pierde vara care stau la o halba de bere. De asemenea, specializarea ingusta trebuie dezaprobata.

Atitudinea fata de injurii trebuie sa fie cat mai aspra.

Considerati discutiile despre spirit ca exercitii practice ale Inimii, caci Inima se bucura la cea mai mica insipratie inaltatoare.

Spuneti-i omului: Nu-ti irosi puterile! Nemultumirea, indoiala, autocompatimirea consuma si epuizeaza energia psihica.

La procesul creatiei trebuie sa participle nu numai oamenii de arta, ci si intregul popor. Fiecare familie isi faureste un mod de viata propriu. Orele libere trebuiesc consacrate creatiei, cantecului. Cantecul si arta corala sunt puteri extraordinare.

Folositi cuvantul eu numai in cazurile in care implica o mare raspundere si marturie, iar cuvantul noi pentru viata si cooperare.

Nu intamplator inteleptii din antichitate ii sfatuiau pe oameni sa se dedice artelor si mestesugurilor. Ei aveau in vedere cautarea unui mijloc de concentrare. E timpul sa revenim la lucrul de mana care ne va imbogati imaginatia.

Pitagora le interzicea discipolilor sa faca observatii ironice care ar fi umbrit atmosfera solemna. Lasati batjocura pentru fortele intunericului!

Sa renunt la cearta, sa renunt la a-mi mai bate joc de altii, sa renunt la tradare, la defaimare, la lovituri, la a fi arogant, sa renunt sa mai slujesc egoismul – ce fel de viata mai e si asta? Asa se vor intreba unii. Noi mai adaugam : Sa te opresti in a mai face murdarie fizica ori morala, caci murdaria este pana la urma suportata de cel ce o face.

Acolo unde domneste constiinta salbateca, neinfranata, competitia duce la distrugere reciproca. Invidia se cuibareste langa spiritul competitiv si poate inspira cele mai abominabile fapte. Cooperarea trebuie sa echilibreze spiritul competitiv confuz. Insusi cuvantul competitiv implica consecinte grave; el mai poate insemna gelozie…

Starea bolnavicioasa a planetei noastre este provocata de scindarea si lipsa de intelegere dintre fortele care ar trebui sa se uneasca in numele Binelui. E regretabil ca nici macar in Biserica inimile oamenilor nu se transfigureaza intru cooperare.

La faurirea lumii au muncit cele mai evaluate spirite si constiinte. Evitati sa puneti pe seama lor denaturarile si ignoranta oamenilor!

Se poate spune, oare, ca ghiftuirea, furtul, desfraul sau tradarea sunt fapte omenesti? Ele nu pot fi comparate nici macar cu comportamentul animalelor. Acestea au simtul masurii.

Ajutati-va unii pe altii! Auziti?! Ajutati-va cu fapte mici si cu fapte mari! Ajutorul deschide usa catre viitor.

Energia psihica nesanatoasa afecteaza si distruge lucrurile din jur.

Aspiratiile inaltatoare transforma si innobileaza preocuparile pentru cotidian. Chiar de ele raman mult timp aceleasi, sensul lor devine mereu altul. Sa preferam crestele in locul defileurilor.

Dupa incheierea ciclurilor reincarnarilor terestre si ispasirea karmei, cel eliberat poate opta pentru inaltarea in minunatele sfere ale Luminii invizibile sau pentru reincarnare pe o planeta superioara, unde isusi spatiul vibreaza, in stralucirea marilor de lumina si a unei muzici nepamantesti, cu alte cuvinte, acolo unde, in inchipuirea noastra pamanteasca, se afla raiul. Aceasta este o cale – calea eliberarii individuale. Dar mai exista o cale – calea Sacrificiului si daruirii de sine. In numele Binelui, un spirit superior renunta la marea rasplata si devine Salvator al Pamantului asa cum sunt un numar se suflete minunate care conlucreaza in mod continuu pentru binele Planetei.

Gandurile venind de la trei persoane sunt nu de trei ori, ci de mii de ori mai puternice decat gandurile unui singur om. Alianta a doi – trei prieteni poate constitui cel mai puternic reazem in orice fel de activitate – spune Invatatura. Cum, in ce fel de progresia inaccesibila ratiunii noastre, are loc sporirea puterii gandului, cand acesta devine colectiv? Gandul rau colectiv este in stare sa transforme o regiune infloritoare intr-un desert. Invatatorii Luminii considera desertul ca pe o mare rusine a omenirii si un somaj al naturii. Pustiuri, ghetari, alunecari de teren – toate acestea sunt urmare a gandirii murdare a omenirii. Chiar daca ea s-ar purifica si insanatosii, ar fi necesar zeci de ani pentru refacerea scoartei terestre distruse. Din pacate, gandirea omeneasca mai are de strabatut o cale lunga pana la purificare si insanatosire.

Seceta, foamea, maladiile de tot felul, sunt si ele roade ale gandurilor meschine inferioare. Acestor stihii li se pot contrapune numai ganduri luminoase colective. Furtuni rauprevestitoare, uragane, cutremure, inundatii…au rarit milioane de vieti, dar constiinta umana continua sa se degradeze in juru-i. De cate zeci de milioane de victime ar avea nevoie omenirea pentru o transformare profunda a constiintei? –  se intreaba Fratii Albi.

Cum a disparut Atlantida? Gandul colectiv negativ al atlantilor a concentrat nori grei de energie care au scufundat-o in cateva ore. Cat de mult se aseamana epoca in care traim cu ultimele zile din viata Atlantidei!

Gandurile pot fi ca un balsam tamaduitor ori ca o otrava ucigatoare. Gandul colectiv al credinciosilor care se roaga in biserica are o putere purificatoare uriasa. Daca oamenii ar fi in stare sa-si concentreze concomitent in spatiu gandurile de bine general, ar reusi sa efectueze o curatenie generala a spatiului. Ar fi interesant de organizat o mare zi de munca colectiva la nivel planetar.

Cititorule, aduna-ti prietenii cu ajutorul gandului! Acest gand colectiv, puternic sa fie: PENTRU BINELE OMENIRII! Se vor gasi, desigur, sceptici care sa ridice din umeri si sa se intrebe: Ce inseamna gandul meu pentru omenire? Acestora le raspunde Invatatura: Fiecare Luptator sa traga o singura sageata. Daca, insa, fiecare va regreta sageata lansata, intreaga ostire va ramane neaparata.

E foarte bine ca oamenii sa-si trimita unii altora ganduri la o ora fixa. Aceasta produce o extraordinara curatire a spatiului. In fiecare clipa a zilei, undeva, pe planeta, are loc un naufragiu, o nenorocire. Sa trimitem sinistratilor gandul nostru salvator. Ca un magnet se va alatura gandul nostru bun ajutorului acordat de Fratii Albi, iar frumusetea si maretia unei astfel de cooperari va contribui la purificarea si consolidarea spatiului. Invatatura ne arata ca gandurile curate sunt ozonul spatiului. Gandul nerostit este mult mai puternic decat cel rostit deoarece focul lui este mai viu si mai firesc. ”

Mesaj celest – Elena Roerich

daca doresti sa citesti mai mult, poti sa o faci aici: http://www.reikiroman.altervista.org/c122.html

Anunțuri

6 răspunsuri

  1. Multumesc pentru frumoasele si interesantele articole.

    1. Bine ai venit Sanda 🙂

  2. multumesc mult pt articol! clar este unul pe care trebuie sa-l recitesc din cand in cand. Cat despre refacerea aurei, inafara de cele retragerea intr-un loc unde nu am de-a face cu „rautatile”, ceva mai la indemana nu exista?

    1. eu zic Paula ca exista si pe la margine de oras vreun loc linistit unde pot oamenii sa traiasca in vibratii mai putin dense decat in supraincarcatele cartiere cu blocuri

  3. atunci cand iubirea va cuprinde planeta lumea va arata asa http://www.youtube.com/watch?v=WPjNphbbla0

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: