Anul 2014 un an de mari schimbari pentru umanitate

Intr-o lume in care resurele energetice se imputineaza vazand cu ochii, in care Pamantul este vlaguit de exploatarea fara precedent a bogatiilor sale naturale, viitorul omenirii pare destul de incert, si fara posibilitati reale de a depasi actuala criza energetica. Oare acesta sa fie sfarsitul?

“ 2014: Este anul in care noua tehnologie va schimba cursul umanitatii, aducand schimbari de nedescris.

La Fundatie Keshe, am decis ca anul 2014 sa fie anul in care tehnologiile avansate sa fie lansate spre public, putand astfel demonstra puterea acestora in masa, creand prin constientizare conditii care sa schimbe viata oamenilor din toate straturile sociale.

In acest fel, ne dorim sa punem capat foametei si razboaielor, daruind tot ce se afla in posesia noastra, atat tehnic cat si stiintific fiecarui om, fie ca este vorba de oameni de stiinta sau guverne din intreaga lume, in egala masura.

In 2014, Fundatia Keshe prin Institutul sau, elibereaza catre intreaga omenire tehnologia pe care aceasta a asteptat-o si pentru care s-a rugat inca de la inceputul timpului.

Prin daruirea acestei tehnologii, necunoscute pana acum, vom pune capat foametei si razboaielor.

Noi, trebuie sa ne asiguram ca toti oamenii vor avea suficienta hrana si adaposturi, incat sa nu mai fie nevoie de suferinta.

Noi dorim sa oferim si sa facilitam eliberarea noilor tehnologii inclusiv oamenilor lacomi, astfel incat acestea sa le poata produce suficient aur si metale pretioase incat in cele din urma sa nu mai fie interesati de astfel de materiale.

Prin deschiderea spatiului cosmic in 2014, in sensul sau adevarat, aceasta ne poate aduce mai multe metale pretioase si stiinte necunoscute omului pana acum, astfel incat aceste noi material si cunostinte sa fie utilizate pentru implementarea unei paci durabile pe aceasta planeta.

2014 va fi inceputul unei noi ere, un punct de schimbare pentru umanitate, de la ceea ce este acum, la ceea ce a fost pe aceasta planeta inca din timpul lui Adam.

Noi facem o promisiune liderilor mondiali si aceasta este sa isi schimbe atat calea lor cat si a natiunilor pe care le conduc sau daca nu, cetatenii vor trebui sa o schimbe pentru ei prin livrarea si aplicarea de noi tehnologii si utilizarea acestora.

Nici unui om nu i se va mai permite ca din acest an sa aibe acces la arme pentru a lupta si nimeni nu va mai fi lasat sa moara de foame si sa traiascca fara un adapost pe aceasta planeta din cauza razboaielor.

Folositi fabricile de armament pe care pana acum le-ati folosit pentru dezvoltarea instrumentelor de razboi si ati instigat la razboaie nedorite din cauza lor pentru omenire, pentru a fabrica case si alimente pentru umanitate.

Ca persoana care am la dispozitie cunostintele universului, voi folosi toate aceste cunostinte si toata aceasta putere, pentru a opri aceste fabrici pe care le-ati ridicat de a fabrica in ele instrumente de razboi, aidoma unui accident vascular, dintr-un varf de pix.

Apoi ne vom intreba cine trebuie sa asculte de ceea ce este scris in Cartile Sfinte ca: “ nu trebuie sa omori “.

Promisiunile de schimbare, asa cum ele au fost profetite in cartile sfinte din trecut, si pe care omul le asteapta de secole se vor implini.

Planul programul nostru pe acest an este:

In luna ianuarie, sa punem capat in primul rand problemei de la Fukusima

In luna februarie, vom depune toate eforturile de a crea un mediu propice pentru a opri producerea oricarui tip de armament in intreaga lume, eliberand tehnologiile noi, care vor face ca aeronavele avansate si rachetele din prezent precum si armele nucleare sa fie irelevante si invechite.

In luna iunie, vom livra tehnologii care pot oferi subzistenta pentru toata populatia globului, acestea fiind complect lipsite de orice costuri, prin lansarea de noi sisteme care pot schimba aerul in alimente durabile si furnizare de energie fara a fi nevoie de terenuri agricole, astfel ca nici un copil de acum incolo sa nu mai adoarma flamand.

Pana in seprembrie vom elibera acea tehnologie care sa ii fie spre protectie omului impotriva undelor naturale, cum ar fi frigul si ploaia, fara a mai trebui sa fie dependent de alt om.

Vom livra apa curata in orice punct de pe pamant gratuit prin eliberarea tehnologiilor deja dezvoltate.

Pana la sfarsitul lui decembrie, va vom asigura, ca nu exista motive pentru a intrerupe calatoriile spatiale regulate, toti oamenii, din toate natiunile pamantului, putand aduna cunoastere din diferite colturi ale universului in mod colectiv si in mod egal.

Cei ce au indoieli cu privire la munca noastra, sa fie gata in a deveni soldati ai pacii si unitatii inainte de sfarsitul acestui an. “ M. T. Keshe

 sursa: http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/30510-2014-the-year-of-the-change-for-the-humanity

( np: Cu cat mai multi vom sti si despre aceasta noua alternativa, cu atat mai multi ne vom indrepta vointa spre o schimbare benefica, avand sansa sa traim intr-o lume fara arme, gaze de sist, cianuri, foamete, lipsuri si dureri. De aceea, te invit sa dai stirea mai departe si sa vorbesti despre aceasta alternativa si cu cei ce nu au acces la internet sau nu stiu ca poate sa existe si asa ceva. Dumnezeu, mereu a tinut cont de dorinta celor multi, fii deci de pe acum un emisar al bucuriei si transformarii care chiar in acest moment este gata sa se declanseze in lume. )

Telul principal al Fundatiei Keshe este acela ca noua tehnologie sa fie gratuita pentru orice guvern de pe planeta, in beneficiul fiecarui cetatean al ei, deoarece fundatia considera ca tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pamant. Prin urmare, patentele de inventie pentru aceste sisteme sunt, intr-un fel, bunuri ale fiecarui locuitor al planetei noastre si ele nu pot fi reclamate de nicio persoana, organizatie sau natiune, ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate sa insemne, in scurt timp, prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare tara in parte va beneficia integral de veniturile obtinute prin folosirea judicioasa a noii tehnologii, in functie de directia benefica in care aceasta va fi folosita.

Anunțuri

6 răspunsuri

  1. Florian Bratuianu | Răspunde

   Va imbatati cu apa rece !!!! Aceasta nu se va intampla , nu ca nu as dori eu ; findca ce scrieti este ireal ! Lumea de astazi este diferita si visurile de a avea altfel de lume au fost dintotdeauna insa realitate este altfel . Bogatii au cumparat patentele care ar usura viata pe planeta si nu le pun pe piata sa nu piarda bisnisul cu resursele conventionale . Atata timp cat nu exista o lege mondiala sa interzica celora care cumpara patente pentru beneficiile omenirii sa le ascunda in „sertarele lor si sa nu le utilizeze , tote sunt himere . Acesti oameni care cumpara patente si nu le folosesc in scopul umanitatii trebuiesc dati pe mana justitiei si condamnati . Dar fiindca nu exista astfel de legi fiecare face ce vrea !. Aceasta noua lege mondiala trebuie lansata de la O.N.U. care oricum nu face aproape nimic pentru bunastarea si protectia vietii pe pamant .

 1. Acelasi articol l-ati trimis si in 2012,doar ca spuneati ca o sa instiintati guvernele si nu populatia;si fara guverne cine va permite sa miscati ceva? Fundatia asta cum ajuta populatia? Povestile astea cum le realizati?Cine va ajuta? Cine va mai crede?

  1. E imposibil Daniela sa fi trimis acelasi mesaj, fiindca daca te uiti pe linkul de referinta, ai sa vezi ca M. T. Keshe l-a transmis la inceputul acestui an. Daca celalalt mesaj de care zici a avut succes? Da, a avut, dovada ca deja au aderat vreo 15 tari, primul institut care sa dezvolte specialisti in noua tehnologie fiind deschisa in Italia. Ca atare, lucrurile nu au stagnat ci deja sunt pornite, ei incepand fabricarea unor produse ptr inceput la scara mai mica si la un anume pret, pana formeaza suficienti specialisti ca sa deschida intreprinderi mai mari, doritorii putând sa se adreseze ptr comenzi direct Institului Keshe.

   Dar, ideea postarii acestui articol nu a fost constientizarea la vârf fiindca ei deja stiu, ci implementarea ideii la marea masa de oameni, fiindca majoritatea dintre ei nici macar nu stiu ca exista si astfel de alternative nepoluante ……

 2. sa imi dea mie toate info pt a-mi realiza atat cat imi trebuie pt a-mi incalzi casa si pt a scapa de a plati din pensia mica, intretinerea la utilitati sa nu mai fie o povara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: