Sa invatam din intelepciunea maestrilor

Oamenii sunt toti la fel, indiferent de religie, iar esenta tuturor religiilor este aceeasi : compasiune, iubire, respect si intelegere intre oameni. Pe acest lucru ar fi bine sa ne concentram : pe esenta comuna nu pe diferente.
Toate religiile vorbesc de aceleasi principii, doar ca au alte denumiri.Dumnezeu este unul singur si acelasi pentru toti, chiar daca a primit denumiri diferite in fiecare dintre religii. Un Dumnezeu al iubirii, al compasiunii, al iertarii, al acceptarii, al pacii si al armoniei universale.
Aceasta este invatatura pentru atingerea iluminarii: toate fenomenele sunt pure.Totul este perfect in esenta.Toate religiile sunt pure si de aceea ar trebui oprita aceasta lupta intre ele.
Daca oamenii ar inţelege ca esenta comuna a tuturor religiilor este armonia, iubirea sau respectul reciproc, atunci aceste dispute si divergente ar disparea.Religia trebuie sa ne unesca nu sa ne dezbine. Acesta este mesajul maestrului TANPAI ca toti oamenii sa se uneasca sub acceasi credinta inspirata de iubirea neconditionata, pacea, armonia, libertatea – care sunt esenta tuturor religiilor.
Reclame

3 răspunsuri

  1. […] Sa invatam din intelepciunea maestrilor. […]

  2. Toate religiile pot fi false, dar nu toate pot fi adevarate pentru ca se contrazic. Nu stiu cita cercetare a facut „maestrul” asta…dar se pare ca nu prea ulta. Altfel nu ar vorbi astfel de prostii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: