Afla care este misunea ta in viata

Cand un adevarat geniu apare pe lume, il veti recunoaste dupa aceea ca prostii se strang cu totii impotriva lui. J. Swift

bm-2004

lucrare de Alina Nicoara

Bine ai revenit pe caleaspretine
Imi cer scuze cititorilor fideli si nu numai, ca in ultimul timp am postat ceva mai rar decat o faceam inainte dar, am observat ca statul prea mult in fata laptopului, undele pe care acesta le transmite, ma destabilizeaza destul de puternic si de aceea prefer sa ma tin macar pentru un timp, cat mai departe de tot ce inseamna calculator, telefon etc.

Despre menire am mai vorbit si in alte postari de aceea, am sa reaminesc pe scurt ca; menirea fiecaruia, rezida in talentul sau talentele cu care a fost harazit si prin care a decis sa isi fie de folos atat lui cat si celorlalti. Desigur ca intr-o era in care individualismul este exacerbat scos in fata, a vorbi despre slujirea celorlalti a devenit un subiect neinteresant, dar cu toate acestea, este imposibil sa ne fim noua de folos atata timp cat uitam sa ii slujim si pe ceilalti si invers, este imposibil sa ii slujim pe ceilalti atata timp cat uitam si de nevoile noastre, ca atare, ideal e sa se creeze o punte de legatura intre noi si ceilalti, o punte cu doua sensuri, pe care noi sa ne indreptam spre ceilalti oferindu-le ce avem mai de pret ca talent si ei sa ne ofere noua ce au mai de pret ca talent, iar prin cooperare si colaborare, sa cream versiuni mentale, sufletesti si materiale cat mai grandioase, care sa ne serveasca atat noua cat si celorlalti in mod corect.

„Cand impartasesti cu ceilalti, cand participi la Viata si o ajuti sa se dezvolte este imposibil sa nu ai momente intense de fericire. Desigur, ai nevoie de disciplina, de exercitiu, de devotament. Acestea sunt aspectele tehnice ale misiunii…” Adrian Nuta: extras din cartea „Infinitul mic, iubindu-l pe cel Mare”
Pentru cei ce inca se intreba care le este menirea, le reamintesc ca pot sa si-o descopere folosind testul MBTI pe care il gasesc in limba romana aici:
http://www.la-psiholog.ro/teste-psihologice/test-personalitate-mbti-jung-16-tipuri

” Talentul tau este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci cu el este darul tau pentru Dumnezeu.” Leo Buscaglia

„Cand esti conectat la Sine, darul pe care il ai de oferit este chiar munca ta, munca pe care o realizezi cu drag, catre care te indrepti dimineata cu inima usoara si ale carei rezultate sunt secundare, tocmai pentru ca esti focalizat pe proces…”
Adrian Nuta: extras din cartea „Infinitul mic, iubindu-l pe cel Mare”

Iti urez drag oaspete toate binecuvantarile pe care Divinitatea in Marea Lui iubire ni le daruieste din preaplin. Te las cu drag si sper sa ne reintalnim cat de curand. Ramona

Natura da talent, dar omul trebuie sa-l lucreze, sa-l scoata in evidenta, prin vointa, perseverenta, curaj. H. de Balzac

multumesc Condor C pentru filmulete

Sa nu uiti ca deasupra talentului si stiintei este un lucru incomparabil mai mare : constiinta. V. Begrea

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. e de-a dreptul coplesitor, cata intelepciune prin tot ceea ce spuneti, ne invatati. Multumim!

    1. Multumesc si eu Isabell pentru impartasire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: