Vezi tu cu adevarat…. sau doar crezi ca vezi?

” Natura este arta lui Dumnezeu cel Vesnic. ” spune  Dante Alighieri iar Alexander Pope, spune ca: ” Natura este o arta inca necunoscuta omului. „si cu siguranta ca amandoi au dreptate. Suntem atat de ocupati cu micutelele activitati cotidiene, incat pur si simplu ne scapa magia prin care Dumnezeu, aidoma celui mai Desavarsit Prestidigitator, incearca in infinite feluri si moduri sa ne vorbeasca, sa ne bucure, sa ne infrumuseteze fiecare clipa cu binecuvantari diverse, asa cum doar El poate si stie sa o faca. Te invit ca pentru scurt timp, sa privesti imaginile din filmuletul de mai jos cu sufletul, lasandu-te cuprins de iubirea care izvoraste din Splendida Lucrare pe care doar un Creator Desavarsit o poate duce la bun sfarsit.

Poti tu sa creezi ceva la fel de magic?

Cred ca e timpul sa invatam sa privim mai atent la ce se afla in jurul nostru si sa devenim mai recunoscatori si protectori si fata de celelelate creatii, care cu siguranta ca, in Viziunea Perfecta a Creatorului, au o importanta la fel de mare ca doar, cu totii suntem copiii Lui multpreaiubiti.

„Turistul vine sa-si bucure ochii; ganditorul gaseste o carte imensa unde fiecare stanca este o scrisoare, unde fiecare lac este o fraza, unde fiecare sat este un accent si de unde iese un fum de amintiri de mii de ani vechime.” Victor Hugo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: