Cum poți să îți recâștigi puterea și să fii propriul tău stăpân

Fiecare dintre noi, am fost înzestrați cu putere proprie, si doar naivitatea de care am dat dovadă în decursul vieților trăite, ne-a facut să ne pierdem această putere, hrănind alte entități care, în loc să ne fie de ajutor, doar ne-au încurcat evoluția.  Este timpul să ne revendicăm puterea și să pășim cu fruntea sus pe propriul nostru drum. Orice intenție de separare dintre noi și cei ce se folosesc de propria noastră energie, creează automat ruptura dintre noi și ei. Indiferent cine încearcă sa se folosească de tine in mod subversiv, egal ca se afla în trup fizic și are la pupitru entități invizibile nouă, indiferent la ce tipuri de manipulare va recurge, tu ai libertatea sa spui NU, in acest fel, nemaiexistand nici o legătură intre tine si programul creat de acesta, oricat de mare maestru ar fi in persuasiune. Noi, suntem mai mult decât niste corpuri si fiecare deconectare de la programe subversive atent urzite, ne va deconecta automat si de grupul care a creat si susține acel program, puterea investita de noi in derularea ei, fiindu-ne dată automat înapoi, prin însăși refuzul de a mai participa la jocuri impuse. Poti spune NU! oriunde te-ai afla, exact in momentul in care simți că intr-un fel sau altul Îți este îngrădita libertatea ( Indiferent cine ai fi, refuz să mai joc jocul tău! Simt și știu ca drumul meu este altul astfel că,  aleg aici si acum sa ies din toate jocurile create de alții, jocuri si experiențe  care îmi submineaza puterea și mă stopează in propria-mi evoluție. Fiecare are libertatea sa fie un creator și să își experimenteze in mod direct propria-si creație.  Ca atare, îi invit pe cei ce m-au obligat indiferent în ce mod, să ii servesc folosindu-se in acest sens de fel de fel de tertipuri, să își experimenteze propriile-si creații fără a fi și eu inclus/a. ) Cu siguranță că există maeștrii ai manipulării iar noi, prin vălul care ne separă de adevăr,  încă avem probleme în a înțelege realul plan personal și tocmai de aceea, e bine sa repetăm iar si iar afirmația care să ateste dorința noastră de separare, de tot ce ne îngrădește libertatea si ne devalizeaza de mare parte din energie, până însăși repetiția,  va crea un tipar suficient de puternic ca să declanșeze procesul de separare în mod spontan, ori de câte ori va fi necesar. Ca atare, când simțim ca ne confruntăm cu o îngrădire,  automat să ne trimitem intenția de separare, folosind în acest sens, ce cuvinte simțim noi ca sunt potrivite momentului si situației prezente. De asemeni, e important să învățăm, să ne conectam la Puterea dinlăuntrul nostru, la Sinele nostru Superior, în loc sa alegem o forță externă. În acest fel, vom reuși sa ne reconectam la noi înșine și la programul nostru de bază,  eliberându-ne de tot ce este fals și neavenit.

 

 

Cu siguranță ca ai primit multe informații despre ce se întâmplă cu sufletul după moarte. Ei bine, vestea buna e, ca poți fi si după moarte propriul tău stăpân, făcând alegeri în cunoștință de cauză fiind, fiindcă tiparul de deconectare creat in mod constient încă din tipul vieții, îți va fi de mare ajutor si după trecerea ta dincolo.

 

Anunțuri

3 răspunsuri

 1. Domnilor si Doamnelor, Am in dezvoltare un program de cercetare in domeniul energetici de mica putere, necesar dezvoltari Casei Energetic Activa, echivalentul acestui tip de casa este Casa cu consum de energie aproape Zero, program dezvoltat de Comunitatea Europeana si acceptat de Romania prin Legea 159 din 2013……pentru rezolvarea unor probleme de natura tehnica necercetate pina acum…..trebuie sa-mi dezvolt aptitudinele de inovare in actul de creativitatate. Prin insusi natura fiintei mele, as aceste aptitudini peste media nomalitati umane, dar nu indeajuns de mare sa am capacitatea de a rezolva problemele necunoscute cu o viteza mai mare de a gasi solutiile necesare.. – intrebare : Aveti cunostinte sau metode de a mari capacitatea de creativitate ?…..o solutie ….o modalitate de a gindi…..un mod de abordare a cunoasteri in alte medii de gindire decit cele la care am acces……poate i-mi sugerati o solutie ? inginer si inventator Alecu Ioan.

  În data de 16 iunie 2016, 16:48, caleaspretine a scris:

  > Ramona Nicoara posted: „Fiecare dintre noi, am fost înzestrați cu putere > proprie, si doar naivitatea de care am dat dovadă în decursul vieților > trăite, ne-a facut să ne pierdem această putere, hrănind alte entități > care, în loc să ne fie de ajutor, doar ne-au încurcat evoluția. ” >

  1. Orice inventie este eliberata prin diverse canale ( persoane ). Universul nu are preferinte stricte, alegand doar un singur canal, ci persoana se alege sa slujeasca binele comun prin deschidere si abnegatie, prin cooperare si concentrare spre telul propus. Cea mai rapida cale ca atare, este sa cooperezi cu cat mai multe persoane care merg in directia in care si tu mergi. Asa, campul energetic creste suficient de mult incat sa poata sa deschida usa de acces spre cunoasterea pe care o vizezi cu o rapiditate cu mult mai mare. Daca te-ai fi nascut cu un camp energetic suficient de puternic, puteai sa te descurci singur dar, fiindca in creatie se pierde in genere o mare cantitate de energie mentala, fiinta are nevoie sa isi refaca energia pierduta si de aici pasii mai inceti pe care ii faci. Ca atare, e necesar sa cooperezi cu persoane mai puternice energetic ca tine, dar, care sa aibe vise similare cu ale tale.

 2. Constantin RUSU | Răspunde

  Acest material da nastere unei intrebari de tip Shakespearian “ A fi sau a nu fi o Imparatie a cerurilor unde merg sufletele dupa moarte asa cum e descrisa in Biblie ? … sau totul este un fals nu numai la nivelul de negru/gri (nivelele inferioare) ci chiar si la nivel de lumina (nivelele superioare) ? … cu ingeri falsi de lumina, sfinti, arhangheli falsi si toata ierarhia cereasca mergand pana la Iisus Hristos ? … sau totul se petrece la un “nivel local” sa zicem un nivel mic de planeta la marginea unui univers in care sufletele unor pamanteni sunt corupte de niste manipulatori “ET sau umani, maestri sau mai putin maestri” si prinse intr-un ciclu al incarnarilor sau nu (la un nivel inferior) cu scop parazitar energetic si care nu are nimic de a face cu marea Imparatie de lumina a lui Iisus si a lui Dumnezeu ?

  Deci acest material “lasa sa se intelega ceva facand niste indrumari foarte pertinente la un tipar de deconectare constinet inca din timpul vietii pentru a face alegeri in cunostinta de cauza dupa moarte … dar totusi nu rupe pisica” nespunand clar daca dupa moarte tot ce este legat de o imparatie a cerurilor prezentata si in Biblie e un fals sau e un fals doar partial pe nivelele joase de corupere a sufletelor ?

  Am cerut aceasta precizare .. pentru cine o poate da … pentru ca desi “parazitarea” asta archonica sau hai sa-i zicem a “maestrilor in manipulare ET si nu numai ci si umani ” atat pe timpul vietii cat si dupa trecere, prin diverse programe (tip zei, religii, .. etc ) avand drept scop “hranirea altor entitati” a mai fost vehiculata … ea acum nefiind complet clarificata poate fi considerata doar ca un fel de “bomba antispirituala” ce poate duce mai mult la neliniste, debusolare si oarecum “la sminteala “ in randul cititorilor … fata de tot ceea ce omul intelege ca este el ca entitate spirituala si in conexiune cu Iisus, Imparatia Cerurilor si cu Dumnezeu.

  De aceia eu ma asteptam ca acest articol sa aiba o urmare cel putin la acest “nivel speculativ” al regresiilor hipnotice, cu hipnoza regresiva a lui Calogero Grifasi legata de Organizarea umanilor decedati si din care s-ar putea intelege ca acesti asa zisi “maestri manipulatori“ nu reprezinta adevarata imparatia lui Dumnezeu propovaduita pe pamant de Iisus … ci ei sunt doar o adunatura de ratacitori de suflete atat umani (fosti intrupati) cat si ET actionand pe nivelele de primire a sufletelor dupa moarte si de unde reusesc sa corupa/deturneze cca 30 % dintre suflete … cca 3 % din cei 30% mergand cu extraterestri (neumani) in scopuri experimentale .. deci restul de 70 % din cei ce fac trecerea facand alegerea corecta alegand lumina.

  Cam ce fac si pe unde ajung cei cca 30 % pacaliti se poate vedea in aceasta regresie hipnotica legata de Organizarea umanilor decedati … mai putine informatii insa sunt date despre cei ce aleg lumina si daca exista vre-un efect pacalitor de mase “mai elevat” si pe acolo … fiind destule teorii speculative privind si o asa zisa “lumina falsa” cu tot tacamul ei de ingeri si alte fiinite de lumina.

  Organizarea umanilor decedati – Hipnoza regresivă Calogero Grifasi

  Ca o concluzie … desi fenomenul parazitar archonic / ET pare a fi real si despre el si fenomenul rapirilor am “constientizat” si eu cititotii mei punand pe blogul meu luminapentrutoti materiale ale lui Corrado Malanga si Colagero Grifasi … totusi personal consider ca unele informatii date de entitatile chemate sa raspunda (ca si in alte cazuri de spiritusim .. etc) nu sunt chiar exacte ele variind probabil in functie de nivelul lor de evolutie/elevare ca sa nu mai vorbim ca pot fi spuse si neadevaruri … cine le obliga sa spuna adevarul ?

  In necunostinta unui adevar 100 % … am sa inchei si eu citand din acest material „esenta” lui ca indrumare intarind ideia ca e bine “să învățăm, să ne conectam la Puterea dinlăuntrul nostru, la Sinele nostru Superior, în loc sa alegem o forță externă” … si … “ in acest fel, vom reuși sa ne reconectam la noi înșine și la programul nostru de bază, eliberându-ne de tot ce este fals și neavenit” … avand astfel … “tiparul de deconectare creat in mod constient încă din tipul vieții … pentru a putea … „face alegeri in cunostinta de cauza dupa moarte”.

  Deci cu alte cuvinte …. sa fim constienti, precauti si prevazatori inca din aceasta viata.

  Pace, iubire si lumina pentru toti !

  Constantin RUSU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: